Ok computer

‘Get my mail!’ riep ik naar het scherm. ‘Het maai meejl’, voegde ik eraan toe. Na vijf keer proberen opende het mailprogramma zich op mijn scherm. Ik knikte glunderend. ‘Tell me a joke’, probeerde ik. ‘Knock Knock’, repliceerde hij. Na zeven keer ‘Who’s there?’ te antwoorden in verschillende toonaarden en met vreemde accenten gaf ik het op. Hij snapte me niet.
Maar ik heb gisteren wel met de computer gebabbeld.

Reacties

 1. lilith

  Dat vooral xox, dat vooral…

  Vooral als ze het stokje in twee sjieken. *valt bevend op de grond*

 2. xox

  Lilith, je gaat het moeten aanvaarden, Ieper is gestorven met Lernout en Hauspie 8-)

 3. xox

  Ik heb trouwens een vraagje: jou fobie van houten stokjes, slaat dat ook op het kauwen ervan?

  Op houten stokjes kauwen is as disgusting as can be.

  *shivers*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>