Papier hier

Ik heb hier voor mij een Dual 1,25 Ghz G4 met een 22″ en een 17″ flatscreen, die alles samen toch wel een stuk boven de 3000 euro gekost heeft. Voor de niet verstaanders, ik heb het over een zeer rappe computer met twee grote monitors.

Toch kan ik niet zonder mijn klassieke papiertjes, mijn zwarte stylo (die L weer gepakt heeft) en mijn Ticket restaurant potlood. Zelfs al stond hier de Earth Simulator, er is niks zo effecient als een rappe krabbel op de achterkant van een pas binnengekomen fax. Blaadjes die gedurende twee maanden van het ├łne bureau naar het andere gevlogen zijn, waar iedereen zijn opmerkingen en commentaar bij geschreven heeft, waar iemand tijdens een half uur durend telefoongesprek estetisch verantwoorde krulletjes op tekende, waar koffie en cola-vlekken elkaar op afwisselen, het heeft zo zijn charmes.

Lang leve papier!

… en lijm waarmee ze gratis CDs op boekjes plakken.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>