Rommelen voor 3 euro

Rommelmarkten zijn altijd oke, en ik kom nooit terug zonder iets gekocht te hebben. Want dat is juist zo oke aan een rommelmarkt. Je vindt altijd wel iets dat je graag ziet. Als je de prijs vraagt aan de meneer met de zonnebril is het antwoord meestal: “Hmmm … pakt … 1 euro”. EÈn euro voor iets waar je waarschijnlijk wel het tienvoudige zou willen betalen. Ook nu weer. Alles samen kocht ik dingen voor het schandalig lage bedrag van 3 euro. In ieder geval, mij hoor je niet klagen.

Wat ik kocht? Een doos met bakvormen uit de fifties. Niet dat ik van plan ben om zo ook echt te gebruiken, ik heb gewoon iets met mooie doosjes. Vooral als ze gedesigned zijn in jaren 50 stijl.
Ik kocht ook twee grote Finding Nemo stickers waarvan ÈÈn al hangt te blinken op onze glazen deur :y:

Reacties

  1. fatcorne

    Rommelmarkten zijn zo dik oke he (y)
    Maar zo goedkoop als jij ben ik nog nooit uitgeweest, ik bedoel 3euro kwijt en dan die grote findingnemo stiiker :o
    mag ik trouwens zo onbelefd izjn om te vragen hoeveel die stikker heeft gekost?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>