Somewhere only we know

Wat hou ik toch van internet. Ik zat met een probleem, en internet heeft het opgelost. De laatste dagen hoorde ik namelijk steeds vaker een nummer op de radio dat zo leuk klonk dat ik niet anders kon dan het volume hoger zetten. ‘Wie zingt dat?, vroeg ik dan aan Youri. Youri wist het evenmin. Wat niet zo heel verbazingwekkend is, Youri kan namelijk geen titels onthouden, en vaak ook geen groepsnamen. Voor de rest is het een goede jongen.
Ik had natuurlijk gewoon het nummer kunnen uitluisteren en wachten tot de radiopresentator de naam van het liedje aflas, maar alsof het noodlot ermee gemoeid was gebeurde dat nooit. Altijd botste er wel net op dat moment een auto op de E40.

Ik heb alle radio donna playlists afgelopen, omdat het mij een nummer leek dat wel gesmaakt zou worden door hun doelgroep, maar ik had ook geen titel, en ik kon me geen enkele zin meer herinneren. Dus kon ik ook niet bij google terecht. Toen ik vanmorgen mijn ogen opende hitte het me: ‘So why don’t we go, somewhere lalala know.’

Bedankt Google, Limewire en Keane, die ervoor zorgden dat ‘mijn liedje’ nu op onze harde schijf staat te blinken. Ik hou van jullie.

Reacties

  1. Daan Vanheel

    I heard it first.. like a month ago. (h)

    Die kerel lijkt op mij! :o

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>