Those Wedding Bells

tentklein.jpg

Joke trouwt morgen. En dat is een heel gebeuren, mede doordat Joke Youri’s jongste en enige zusje is. Toen ik haar ongeveer een jaar geleden voor het eerst zag kondigde ze aan dat ze ten huwelijk gevraagd was, en morgen is het eindelijk zover. En ik maar denken dat trouwen niet meer in de top tien van hippe bezigheden staat. De laatste voorbereidingen worden momenteel volop getroffen, en aangezien de receptie plaats heeft in de tuin van het ouderlijk huis zijn dat er nog heel wat.
Wij zijn al helemaal zenuwachtig voor de opdracht die we deze namiddag hebben gekregen: het trouwboeket gaan afhalen. Morgenochtend. Ik ga keihard mijn best doen om het niet te laten vallen, want die dingen kosten stukken van mensen, vertelde men mij net.
Eens die opdracht achter de rug is gaan we vooral hapjes eten, champagne drinken en foto’s nemen. En morgenavond vertrekken we met z’n allen naar een misterybestemming. Althans voor zij die trouwen. Ik weet al maanden waar we morgen heen gaan, en hoe graag ik het ook zou vertellen: ik mag niet.
Dat wordt wachten op de fotoreportage.

Reacties

 1. severine

  oef! oef! oef! pa heeft zich net op het laatste moment niet verklapt!!! Jongens toch, da was effe chance !!!

  Pa nog effe en ge moogt het zeggen:-)

  Kelly, vind het ook spannend! We gaan ons morgen extra amuseren!

 2. Superpa

  Waren we maar, reeds, al zover, mijn zenuwen hebben het bijna begeven.
  p.s. hebben wij geen mooie tuin.
  Of is het een prachtig genomen foto.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>