Vakantie in Spanje

Ik hou van heel uiteenlopende muziek, en ik ben niet beschaamd om te zeggen dat ik daarnet helemaal opgewekt werd toen ‘Tonight’ Van The New Kids On The Block plots begon te spelen op de autoradio. Toch zijn er een paar groepen die er voor mij helemaal uitspringen, en wil het fantastische toeval nu net dat twee van die groepen een hele mooie samenwerking hebben opgenomen: Bl¯f en Counting Crows go Holiday in Spain (luisteren naar de laatste uitzending en scrollen naar minuut 35). Mocht iemand erin slagen om de versie ergens illegaal te bemachtigen, bel mij.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>