verslavend

Iedere morgen zie ik lilith de Ène Cracotte na de andere eten. Niks anders. Niet echt leuk, dacht ik, want Cracotten smaken toch naar karton. Tot ik het ook eens probeerde. Net als lilith smeerde ik er eerst een laag boter op, gevolgd door een laag confituur.
Damn, ik had nooit gedacht dat karton met confituur zo lekker kon zijn. Je moet het zelf maar eens proberen :k:

Reacties

  1. severine

    Ik eet ze soms gewoon droog of anders met choco mmmmmmmmmmmmmmmm :-)

    Lilith en youti,

    Have a great weekend!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>