Alleenzaam

Er zijn een hoop dingen waar ik redelijk goed in ben, maar alleen thuiskomen, daar suck ik in. Mijn eigen stem ages niet horen, laat staan die van iemand anders. Een voorverpakt slaatje uit een plastieken potje eten voor de tv. Een slaatje dat ik heb gekocht na 20 minuten doelloos rondlopen in de Delhaize, omdat niemand dingen vanuit de rekken in mijn mandje gooide. Na een uur beseffen dat ik de radio nog niet heb aangelegd, en dat dat waarschijnlijk de reden is dat het zo stil is. Ik zou een belabberde vrijgezel zijn. Maar binnen een half uurtje is hij thuis!

Reacties

  1. Je zou er zowaar van gaan bloggen…

    Het vrijgezelligbestaan staat me volgend jaar ook te wachten. Maar ik ben niet zo voor sla …

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>