Bahlsen SÈlection Gourmande

bahlsenzak.jpg

Overheerlijk zijn ze, de nieuwe cakejes van Bahlsen. Toen ik ze proefde wist ik het zeker: daarover viel gewoon niet te discussÔeren. Waarom zou je ook? Ze zitten in ¸berschattige kleine zakjes, ze zijn zodanig klein dat je je niet schuldig moet voelen als je er eentje eet, en ze smaken naar ongelooflijk lekkere chocolade, waaraan niemand kan weerstaan. Behalve hij. Hij beweert dat ze naar veel te geconcentreerde cacao smaken. Hij valt dan wel weer voor de afschuwelijk onsmakelijke versie met citroen. Het moge duidelijk zijn: hij heeft enkel smaak als het op vrouwen aankomt.

Reacties

  1. Als bakker kan ik je zeggen dat je geen chocoladecakejes kan bakken met echte chocolade. Wel met cacaopoeder (accent op de tweede ‘a’ leggen, jongens!) of met ‘bakchocolade’, een chocolade zonder cacaoboter maar met plantaardig/dierlijke vetten.

    HIJ heeft dus gelijk, hoewel die citroen ook nogal onnatuurlijk is… Maar lust hij wel citroenen? de echte, bedoel ik?

  2. al dat lekkers en dat terwijl ik wat probeer te lijnen :S

    Denk vrijdag ook eens z’n zakje mee te brengen van de winkel om mijn vriendin te verrassen :D

    Jah daar gaat de lijn ..

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>