Blog eens op een ander

Ik krijg de laatste tijd opvallend veel mail.
Echte mail, geen voorstellen om mijn penis te vergroten ofzo. Onlangs kreeg ik er ÈÈn van een oude klasgenoot, die mij complimenteerde met Tales from the Crib en mij meteen uitnodigde om kerstmis samen te vieren. Ik krijg ook mailtjes van mensen die zich verontschuldigen omwille van een verkeerd gepost smsje dat eigenlijk voor hun grote liefde bedoeld was. Heel erg leuk vind ik dat, een mailtje met een echte naam en voornaam als afzender, in plaats van alle Shawns en Bryans die mijn mailbox doen overlopen van ooggerol.

Een paar dagen geleden kreeg ik er ÈÈn van liegebeest, met de melding dat ik een wedstrijd had gewonnen op zijn blog. Of ik drie keer wil komen gastloggen. Graag, maar enkel als jij me de titels oplegt, mailde ik hem terug. Het is van dat: Olifanten zijn ook beesten. Daarmee ga ik het doen.

Er overvalt mij een vreemd soort plankenkoorts, een beetje hetzelfde als het gevoel dat je als kind hebt net voor je naar voor moet gaan om het gedicht waar je heel de avond op hebt geblokt voor te dragen.

Gastloggen, misschien suck ik er wel in.

Reacties

 1. Op mijn site kan iedereen dat :) maar jij mag niet omdat ik anders zelf niets meer zal durven schrijven :$
  niemand zou me nog graag zien :(

  ofwel moet je maar hele saaie dingen vertellen dan :)

  Waar blijft die banner trouwens? :)

 2. Jay

  Je teksten hier zijn van een mooi niveau, dus waarom zou het op een ander minder goed zijn? :) veel suc6 trouwens ;)

 3. tomadde

  … laat iets weten als je stukje af is … willen we dat afspreken ? :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>