Fear me, if you dare.

puss.jpgJe hebt mensen die luidop lachen in de bioscoop, en je hebt mensen die dat nooit doen en zich er per definitie aan ergeren. Ik behoor tot de tweede groep.

Maar niet vanavond. Ik heb geproest, geglimlacht, gegrinnikt en tranen uit ogen geveegd. Niet bij elke scËne, zoals de mensen achter ons, maar vooral bij de scËnes met Puss-in-boots, de geflipte kat met de stem van Antonio Banderas. Hilarisch accent, fantastische one-liners, en vanaf nu ÈÈn van mijn all time favorite sidekicks uit de filmgeschiedenis.

Ik vond Shrek 2 een stuk grappiger en meeslepender dan de eerste, en die vond ik al fantastisch. Zeker gaan kijken, misschien krijg je er zelfs de oortjes bij.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>