Festivalsurfen

festivalpc.jpg

Het heeft wel iets: temidden van een wei internetten op een computer voorzien van een muis die aan je desk vasthangt. Tegen festivalmuisdieven enzo. Nog veel interessanter vond ik het om over schouders heen te kijken. Want waar surf je in godsnaam naartoe als je op een festival bent? Van mij was het simpel, ik heb een blog, dus doe ik eventjes de groetjes, en dat moet kunnen. Nog anderen zag ik snel een mailtje versturen, en ook daar was niks mis mee. Maar kan iemand mij vertellen wat die ene jongen in zijn hoofd had gehaald toen hij besliste om op TW Classic eventjes een potje patience te spelen?

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>