Geprezen zij uw blog

netwerk.jpg

Tales From The Crib is een heel speciale weblog, vormgegeven in fifties stijl. De tekstjes zijn heel mooi geschreven en de moeite waard om te lezen.

– Netwerk, juni 2004 –

Het is met voorsprong de mooiste blog die ik ken: zowel naar vorm als inhoud is ‘Tales From The Crib’ (made by†Lilith en haar Youti)†van een ontroerende†schoonheid en†poweezie!

– Bart Cabanier op Cabanier.be

Plots weet ik hoe merelroze zich moet gevoeld hebben toen er plots een filmploeg voor haar deur stond.

Reacties

  1. Kim

    “Kijk,” zei mijn vader “nu staan ze er weer met een blog in. Wat voor een nut heeft een blog nu?”. Ik zei “Maar geef toe, de layout is subliem en het ziet er alvast aantrekkelijk uit.” “So what,” keelde vader “je privÈleven, verdikke! Dat is nog erger dan jij met je livejournal vroeger!”. Ik ben blij dat ik op livejournal een nieuw journal heb met een nieuwe naam, en ben blij dat jullie er weer eens instonden. Ik heb de ruzie met mijn pa gewonnen ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>