Nineties fashion

Ik heb vanavond heel wat geleerd uit de tweede aflevering ooit van Beverly Hills 90210. Dat de personages die we vroeger zo graag wilden worden ondertussen half zo jong zijn als wij. En dat we ze in de verste verte niet geworden zijn. Dat er ooit een tijd moet geweest zijn waarin we ons niet ergerden aan Amerikaanse jongerenseries met een boodschap. (laat je niet ontmaagden voor je er klaar voor bent, vertel niet aan al je vrienden dat je seks hebt gehad terwijl dat niet zo is, dat is zielig en helemaal niet stoer, bel je beste vriendin niet op om zes uur ’s nachts, je ouders hebben ook slaap nodig,..). Dat de jongens die vroeger aanzien werden als internationale sekssymbolen toen nog niet eens klaar waren voor schaamhaar, en dat dat eigenlijk een beetje vies is, achteraf bekeken. Maar vooral: dat het niet anders kan dan dat er binnenkort een nineties fashion revival zit aan te komen. Dat betekent dat we binnenkort weer met haarlak aan de slag moeten om onze kuiven in orde te zetten. Dat betekent bijgevolg ook dat we op zoek moeten naar lange oorbellen en grasgroene jeansjasjes. Ook voorgescheurde jeans moeten de winkelrekken weer in, naast leggings en fleece-truien met gordijnenprint. Welke nineties-trend wil jij terug in het straatbeeld? Ik roep luidkeels: SPANDEX!!

Reacties

  1. voor mij volstaat het al om terug te gluren naar klasfoto’s van het middelbaar. Mickey Mouse-pullen deden het in die tijd ook nog goed.

  2. bareuh

    neeeeej, geen spandex, geen lycra, geen leggings!! Als er persÈ iets terug moet komen uit de jaren 90, doe dan de houthakkersblouse maar … * zucht *

  3. Kim

    Leggings zijn al een tijdje weer in hoor.
    Ik ga voor de ozo-grote brillen die destijds op tv werden verkocht. (Tot enkele jaren geleden zelfs) Maar ook die komen weer terug!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>