Vergane glorie: Dadipark

dadipark.jpg

Het gaat wel heel makkelijk, mits je de juiste connecties hebt. We werden langs een achtergangetje door lege keukens geleid, tot we aan een deur kwamen. ‘Het is langs daar.’ zei de meneer. ‘Als jullie klaar zijn moeten jullie gewoon langs hier terugkomen.’ Plots stonden we weer in het park waar we vroeger nog op schoolreis waren geweest. EÈn hemelsbreed verschil: Dadipark sloot twee jaar geleden haar deuren, en alles ligt er nog bij alsof er op een gegeven moment werd omgeroepen dat iedereen onmiddellijk het park moest verlaten. De natuur is er weer volop aan het overnemen.

En wij hebben er foto’s van. Klik hier om het park misschien voor het laatst te zien.

Reacties

 1. mamie

  mooie foto’s.
  een stukje nostalgie vereeuwigd!
  de loopbrug bezorgt me zeker een nachtmerrie, daar had ik schrik van, zelfs drie jaar geleden nog toen ik me er nog eens op waagde om mij niet belachelijk te maken bij mijn ega. Belachelijk maakte ik mij toch want ik was zodanig bang om te vallen dat ik toch wel een heel speciale loopstijl ontwikkelde :)

 2. Ik wist zelfs niet eens dat Dadipark gesloten was :s

  Damn… das jammer

  Maar wel hele mooie foto’s :k:

 3. loeloetje

  brrr ik ben daar ook nog geweest op schoolreis en t’was daar sjiek!
  maar wtf is der daar gebeurd da da daar zo erg is??!?
  jullie foto’s zijn echt zeer schoon ze!!

 4. roosie

  hallo,
  misschien ben ik wat laat met commentaar, maar kan je die foto’s nog eens laten zien?
  ik ben daar als kind ook heel veel geweest en benieuwd hoe erg ik zou schrikken

 5. roosie

  hallo,
  misschien ben ik wat laat met commentaar, maar kan je die foto’s nog eens laten zien?
  ik ben daar als kind ook heel veel geweest en benieuwd hoe erg ik zou schrikken

 6. Unknown

  Ben er overlaatst binnengeweest…
  Echt triestig om te zien hoe het achtergelaten is. Ben er als klein manneke ook nog geweest.
  Wat me echt ergerde zijn de jongeren die er binnengaan en alles vernielen :@
  Zeer spijtig allemaal!
  Prachtige foto’s hebben jullie.

 7. lol

  Ben er overlaatst binnengeweest…
  Echt triestig om te zien hoe het achtergelaten is. Ben er als klein manneke ook nog geweest.
  Wat me echt ergerde zijn de jongeren die er binnengaan en alles vernielen :@
  Zeer spijtig allemaal!
  Prachtige foto’s hebben jullie.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>