Zwart gat

views.jpg

Ja, ik ben lichtjes teleurgesteld. Misschien niet specifiek in u persoonlijk, maar in het algemeen. Nooit in de geschiedenis van Tales from the Crib heeft iemand de moeite genomen om tussen 4 en 6 eventjes langs te komen. Om voor heel even, in de stilte van de nacht, te kijken wat er met ons was gebeurd die dag.
Oke, u zult wel moe zijn op dat moment, maar is er dan niemand die voor hij aan de vroege shift in de fabriek begint behoefte heeft aan een goed verhaal of een leuke link? En jij daar, student die er niet was geraakt de vorige avond en dus heel vroeg moest opstaan om in te halen. Jij gaat me niet vertellen dat die vijf minuutjes er teveel aan waren, of wel?

Wat doen we hieraan? Ik denk nachtelijke chatsessies, ik denk aan het posten van exclusieve foto’s om ÈÈn na vier, die na zessen weer worden verwijderd, dat spreekt. Ik denk gratis chocoladekoeken voor iedereen.

Wat kunnen we in godsnaam nog meer doen?!

Reacties

 1. tomadde

  een webcam in jullie slaapkamer ? :-)

  Alhoewel er daar tussen 4 en 6 ook niet veel te beleven zal zijn wellicht …

 2. DCe

  Ja kijk, jullie posten niet op die uren, en ik kom enkel kijken als er gepost is geweest :p
  rss you know :D

 3. ik denk toch ook dat ik veel langskom

  En nu en dan probeer ik eens iets te posten op dingen die mij liggen en interesseren

  Maar doe vooral zo voort
  groetjes
  severine

 4. tomadde

  en wat doet een mens om 03h00 ’s nachts (op een fucking weekdag dan nog wel) … een bezoekje brengen aan TFTC !

  Als dat geen devoted fanmembership is :-)

 5. Een blog in het engels en in andere kringen dan deze tijdszone promoten kan natuurlijk ook helpen :) Hoewel ik de nuances in de nederlandse taal wel gemakkelijker onderga dan die in het engels. Ik zou dus minder geneigd zijn om te komen kijken om 4u dan om 16u.. Maar hoe dan ook, de tijd dat ik rond 4u ’s morgens nog op dool was, is toch al eventjes voorbij.. of moet terug komen.. hm.. maar toen zat ik zelden achter een pc scherm :) Ah.. uiteindelijk trekken we er ons niet van aan, en lezen we wanneer we onze favorieten overlopen, dagelijks.. :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>