En hoe is het met jullie?

venetie.jpg

Of we goed thuis zijn gekomen? Ja hoor, best wel, behalve alweer meer dan een uur vertraging en wat lichte turbulentie viel de trip VenetiÎ-Brussels goed mee. Wat we ondertussen hebben gedaan? De vierhonderdennegen foto’s op de computer gezwierd en in een diavoorstelling gesmeten zodat we onze trip nog eens konden herbeleven met ‘That’s Amore’ van Dean Martin op de achtergrond. Dean is duidelijk ooit in VenetiÎ geweest, dat kan niet anders. Genoten van alle blogpopverslaggevers, met enige vertraging. Jullie hebben dat goed gedaan, al zeggen we het zelf!
Geslapen hebben we ook, in ons eigen bed, zonder schreeuwende Italianen om twee uur des nachts en onder een aanvaardbare nachttemperatuur, zonder het gezoem van killermuggen rond onze oren. Je zou bijna vergeten dat ook dat mogelijk is. Vanmiddag spaghetti (ja echt!) gaan eten bij mijn ouders, en de foto’s laten zien. En straks beginnen we aan onze officiÎle tripreport. Maar eerst de leukste foto’s eruitpikken. En nog eens naglimlachen om onze dolle fratsen op het San Marcoplein. Onder andere. Het is heel erg mooi geweest.

Reacties

  1. tomadde

    Youti, vergeet geen streepje te zetten door venetie in die rechterkolom hÈ :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>