En weg zijn wij

venetie400x300.jpg

De koffers zijn zo goed en zo kwaad als kan gepakt ( we hebben het lijstje ondertussen al een paar keer overlopen en we denken niks vergeten te zijn, al is dat waarschijnlijk een beetje een utopie..). De camera’s zijn ingepakt, we hebben onze identiteitskaart bij en de tickets zitten mooi opgeborgen in onze zak. Het kan dus allemaal beginnen.

Morgenochtend om vijf voor tien stappen we het vliegtuig op, en rond de middag landen we vlakbij VenetiÎ, waar het nu naar het schijnt ongeveer dertig graden is (net dat ietsje beter dan het weer aan de Belgische kust deze namiddag).

Tot vrijdag dan maar, en geniet van blogpop!

blogpop2.jpg

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>