Flintstones, Meet the Flintstones

Vanavond is er weer zo’n keuze tussen twee films op VT4.
Mij krijgen ze nooit zover om te stemmen. Televoting gaat absoluut aan mij voorbij. Vandaar dat K3 ook niet naar het eurovisiesongfestival mocht.

Waarom moet ik uit mijn zetel opstaan, mijn gsm nemen en dan als een gek berichtjes sturen met diegene die mijn voorkeur krijgt? Kunnen ze niet gewoon es afwisselen? Vandaag film 1, morgen film 2? Dan krijgen we in elk geval minder herhalingen.

Toen ik voor een Missverkiezing werkte, haatte ik het zo erg om overal reclame te maken voor de televoting. Weet je dat je bij die verkiezing meer dan 60.000 televotingstemmen kan registreren op zes maand tijd? En voor de tweede ronde, die maar drie weken duurt, bijna evenveel? Het idee dat dat een eerlijke stemming is, gaat aan mij voorbij. De kandidates ronselen sponsorgelden. Met dat geld wordt dan ÈÈn avond een Call-center afgehuurd dat dan een massa berichtjes stuurt. De beste gesponsorden winnen vaak.

Geen televoting voor mij. Ik heb er gewoon geen vertrouwen in.

Maar Ik hoop dat The Flintstones winnen. Die K-911 heb ik al tientallen keren moeten zien.
Flintstones zijn fun, in een rustig tempo, vol leuke “moderne” gadgets.

Ik hou het hierbij wat betreft mijn gastblogavontuur. It was fun, en ik hoop dat ze nog vaak op reis gaan ;) Al was het maar om het gastbloggen. Al die verschillende karakters, invalshoeken, emoties. Gewoon alsof je op tv naar Friends kijkt.
Morgen is het de laatste gastblogdag. Ik kijk alvast vol nieuwsgierigheid uit naar de laatste gast.

Maar nu es gaan zien wie er won.
Hopelijk The Flintstones.
Ik ga alvast mijn gsm halen en beginnen stemmen.

Reacties

  1. Hij wacht gewoon het goeie moment af. Eerst iedereen vol spanning laten wachten en dan….. toeslaan met het beste verhaal ooit!!!

    “Hallo, ik ben lord platkop… hoe gaat ie?”

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>