Gastlogger 19/07 : BLAUW OOG

Blauw Oog is: Journalist met blauwe ogen waarmee hij de wereld observeert. In het groot, als het om nieuws gaat. In het klein in zijn eigen omgeving. Blauw Oog woont, werkt en vermaakt zich in Utrecht en over al die dingen lees je hier dagelijks.

Zo staat het op zijn site. Ik lees Blauw Oog’s weblog al lang. Ik kwam ooit op zijn blog terecht via een link bij webkim, die ik nog langer lees dan Blauw Oog. Blauw Oog schrijft meerdere stukjes per dag over zijn poezen, zijn collega’s en zijn spelletjes Kolonisten van Catan. Stukjes die blijven boeien/hangen, hoe simpel de onderwerpen dan ook mogen zijn. Ik ben blij dat hij een dagje komt cribsitten. Tales from the Crib gaat internationaal met

BLAUW OOG *publiek wordt gek*

blauwoogfoto.jpg

>>naam: Blauw Oog
>>leeftijd: 28
>>woonplaats: Utrecht
>>website: https://www.blauwoog.com
>>waarom ben jij geschikt om een dag op tftc te bloggen?
Omdat ik hartstikke leuk en grappig ben, en meestal ook nog aardig. (En een
beetje arrogant. ;-) ) Bovendien heb ik wel in de gaten dat
log-crossover-projecten het helemaal zijn tegenwoordig. ;-)
>>wat mogen de lezers verwachten?
Net als op mijn eigen log, ongeveer drie stukjes per dag. Omdat het maar ÈÈn dag is dus ongeveer drie stukjes. Ik heb ook een digitale camera, dus er kan ook beeldmateriaal bij zitten. Qua onderwerpen weet ik het nog niet, daar moet ik nog ff over nadenken.
>>heb je er een beetje zin in?
Anders zou ik het niet doen he… ;-)
>>vlees of vis?
Lilith… ik ben vegetariÎr! Vlees NOCH vis dus. ;-)

Reacties

  1. het gaat hier echt geweldig worden als ik zie wie hier allemaal komt bloggen! Mij lijkt het alvast mieters om te doen!

    al vrees ik een blauwtje te lopen .. :s

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>