Gastlogger 20/07: Ishku

Op het internetforum waar ik zo’n drie jaar geleden kennis maakte met het fenomeen ‘ishku’ omschrijft ze haar interesses als ‘Mensen and rating their annoyance op een schaal van 10.’ In mijn lijstje van grappigste mensen van het vrouwelijk geslacht staat ze zeer hoog genoteerd, mede door het feit dat het hier om een uitermate kort lijstje gaat. We hebben elkaar nog nooit live aan het werk gezien: zij vreest dat ik haar zou intimideren en ik vrees dat ik pokkejaloers zou zijn op haar krullen. En haar daarom pijn zou moeten doen. Waarna zij zich volledig geÔntimideerd zou voelen.

Ishku moet haar eigen blog beginnen, en dat weet ze. Ik hoop dan ook dat ze dat helemaal beseft na haar dag gastbloggen in de veilige en knusse omgeving that is this blog. Hou van haar, potverdrietjes!

ISHKU

ishku.jpg

>>naam: (zeg maar) Kim.
>>leeftijd: Zwanzig.
>>woonplaats: Deinze.
>>website: Voor wat amateuristische foto’s gepropt op een saaie witte pagina
https://users.pandora.be/ishku
>>waarom ben jij geschikt om een dag op tftc te bloggen? Hey bitch, you chose mÈ.. je zal wel je redenen hebben :) *neemt afwachtende houding aan*
>>wat mogen de lezers verwachten? Een lange tekst met een minimale aanleiding.
>>heb je er een beetje zin in? Abijoak, ik heb het zelfs al met enige trots verteld aan mijn vriendjes van het internet.
>>vlees of vis? Vies, ansjovies.

Reacties

  1. tx

    en gaat ishku ook strippen?

    (en ik weet niet waarom ik dat nu zeg, soms wil ik iets stom zeggen dat er toch uit moet)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>