Gastlogger 22/07: el mystica

Ik ken El Mystica nog niet heel erg lang, en ook niet enorm goed. El Mystica huisde namelijk samen met mijn onwettige wederhelft in het nerdengedeelte van mijn favoriete internetforum, alwaar men grapjes maakt over java scripts en loops. Beetje bij beetje begonnen de mensen uit het nerdengedeelte zich tussen het normale forumvolkje te begeven, en dat heeft mij niet alleen youti opgeleverd, maar ook nog eens een gastblogger die mij heel nieuwsgierig maakt. Ik weet dat hij kan schrijven, ik weet dat hij graag schrijft en nu wil ik heel graag weten wat hem bezighoudt. Wedden dat hij het komt vertellen op 22 juli?

EL MYSTICA

mystica.jpg

>>naam:Michel Beyaert aka EL Mystica, the simple living plant ..
>>leeftijd:28 jaar oud, oh my god…
>>woonplaats:Kluisbergen op dit ogenblik, volgend jaar hopelijk Oudenaarde. Kluisbergen is bekend voor zijn bergen, zijn bruine zeep, zijn electriciteitscentrale, en zijn plattelandsgehalte.
Oudenaarde is nogal het tegendeel …
>>website: www.elmystica.be
>>Waarom ik geschikt ben om een dag op tftc te bloggen? Hmm, dat klint me in de oren als een sollicitatievraag. Ik heb nog nooit van mijn leven zelf gesoliciteerd, wel al menige interviews afgenomen. Meestal antwoorden ze dan dat ze verantwoordelijkheidszin hebben, zelf verantwoord initiatief kunnen nemen, teamplayers zijn, positief ingesteld, doorwinterde motivatiemachines zijn, …
Ik ben een doorsnee manneken, overdag werken, ’s avonds wat op het internet prutsen, en met een heel nuchtere blik op het leven. Net dat wat tftc zo boeiend maakt … dus waarom zou ik es mijn kans niet wagen en helpen dit unieke blog op te fleuren tijdens jullie afwezigheid. Maar jullie gaan toch in Venice af en toe es piepen, hÈ???
>>Wat te verwachten? Een kruising van het rad van fortuin, man bijt hond, tweeduizend zonnen en garnalen, het nieuws, koppen, jambers, en vooral “den tuurder, het blad voor de voyeur van de gewone man”
We gaan als het ware op een terrasje zitten en lekker kijken naar wat andere mensen doen. Geen foto’s, want mijn ervaring is dat ik dan het fotoniveau teveel naar beneden zou halen.
Oh ja! Vooral veel quotes, kwinkslagen en citaten. I love them, I do sir.
>>Heb je er een beetje zin in?Ik heb er nog meer zin in dan dat jullie er zin in hebben om te vertrekken naar Venice!
>>vlees of vis?vlees, biefstuk, bleu of saignant..

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>