Goeiemorgen, België

Ze zullen hem niet te… Sorry, verkeerde plaat. Oh dierbaar België, oh heilig land der vaderen! Het is woensdagochtend 10 voor vijf en slapen zit er helaas nog niet meteen in. Mijn lijf is de voorbije uren gestoomd geweest in de Concertzaal van de Vooruit. 2 Many DJ’s. Nogal een contrast met een in wit pak gehulde Eddy Wally op het Sint-Baafsplein. Dochter Marina mocht er de spits afbijten. Note to self: waar blijven de reruns van de Wally’s? Ik wijk af. Vijf uur ondertussen. Het schrijven gaat wat traag des ochtends, maar de plicht roept. Moeder hullabaloo moet straks naar de luchthaven gebracht worden. Ik duik erna zes uur in bed en tegen dan zal het wel middag zijn, u hoort me dan terug. Tot straks :)

Reacties

 1. Damn, heb ik 2many dj’s toch wel gemist :(

  Oh ja, goeimorgen. En als ik er straks niet mocht zijn, goeiemiddag en goeienavond to you ;)

 2. Superpa

  Goeiemorgen.
  Het wordt hier alle dagen vroegere.
  Ik kijk al uit naar morgen om te zien of de volgende gastblogger nog vroeger zal opstaan of nog niet gaan slapen zijn.

 3. Goeiemorgen op deze feestdag, voor mij is het feestdag met de nadruk op FEEST omdat niemand hoeft te werken (of toch bijna niemand :-))

  Oh ja laat Lilith nu nog eens zeggen dat er niemand blogt op het vroege uur :-)

  groetjes
  seefje

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>