iPhoto

iphoto.jpg

Ik kan direct twintig dingen opnoemen die ik leuk vind aan iPhoto. Dat je er slimme foto-albums mee kan maken bijvoorbeeld, die onmiddellijk weergeven wat je wilt zien. Dat je je foto’s kan doorsturen zodat iemand er een mooi tastbaar fotoalbum van kan maken, waarschijnlijk aan een heel hoge prijs. Maar goed, dat neemt niet weg dat de mogelijkheid er is. En dat ik vandaag kon zien wat ik precies een jaar geleden aan het doen was, aan de hand van een paar foto’s. Volgens die foto’s wandelde ik een jaar geleden met Youri over de dijk van Oostende, op een dag vol blakende zon. Er was officieel nog niks aan de hand tussen ons, we gingen gewoon allebei graag naar zee. Dat blijkt ook uit de foto’s die morgen een jaar geleden zullen genomen zijn. Strand van de Panne, zonsondergang. Dan valt er een kloof van vijf fotoloze dagen, waarin voorbereidingen (vooral mentale..) werden getroffen voor Barcelona. En dan: eerst vliegtuigen, en weer een strand, maar wel met een veel blauwere zee en wuivende palmbomen. Niet te geloven dat het al bijna een jaar geleden is.
Veel zee heb ik dit jaar jammergenoeg nog niet gezien, en hetzelfde geldt voor blakende zon. Youri heb ik het afgelopen jaar des te meer gezien. En volgende week vieren we bij een Venetiaanse zonsondergang wat ik hem dan exact een jaar geleden heb duidelijk gemaakt. Ondertussen zal het aantal foto’s de kaap van 8000 overschrijden, vrees ik. Maar het beestje kan het nog allemaal aan.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>