Reacties

  1. Vind t toch wel heel erg allemaal! En dan denken ze dat er beroepsmilitairen tussen zaten! Lekker volk!

  2. Kim

    Nu ja, een discobar op het terrein met grote tenten… Ik was niet op de camping zelf, lag achter het kraam waar ik werkte maar ik heb het horen vertellen dat het zeer luid was. Er zijn ook veel mensen van die camping naar huis vertrokken toen ze het geluidsoverlast beu waren en dan was dat gesteek ook nog teveel.

    De radio maar zeggen dat het met 2 many dj’s een feestje ging worden, maar iedereen ging naar huis of zat al thuis wegens gebrek aan zin om te blijven. Het einde van Werchter vond ik niet zo geslaagd; om 5.30 deze morgen liep het er alleen vol met zatte mannen die een lift zochten of de weg naar hun camping.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>