En waar is de rest?

Ik kreeg het veel te horen toen nieuwsgierigen mijn eerste iMac zagen. “Alles zit er in” antwoordde ik meestal. Vreemd want de iMac was niet groter dan een simpele computermonitor. Hoe slaagde Apple er in om alles wat normaal in een grote beige bak zit samen te duwen in het mooie design van de iMac?

Ik weet het ook niet. Ik weet alleen dat ze het opnieuw gedaan hebben.
Meet the new iMac:

designbalance08312004.jpg

En waar is de rest?

Reacties

  1. In De Standaard gaven ze vandaag als prijs: 1399EUR voor de versie met 17 inch scherm, en dik 2100EUR voor eentje met een 20 incher. D’r steekt in allebei een G5!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>