Nerd

Voor ik hem had gezien wist ik al dat Youri webdesigner was. Ik doe over het algemeen mijn best om niet teveel vooroordelen in mijn hoofd toe te laten, maar bij een webdesigner kon ik enkel dingen denken als ‘foute schoenen’, ‘fout hoofd’, ‘probeersnor’ en ‘nerd’.

Niks bleek minder waar, de nerd bleek geen snor te hebben en zo nerdy kon nu ook weer hij niet zijn: ik hou meer van de computer dan hij. Maar gisterenavond viel hij toch eventjes helemaal door de mand.

lilith:‘Dat katje, zouden we dat dan contant moeten betalen?’
Youri:‘Ik denk het wel. Dan gaan we wel nog geld moeten downloaden.’

Boeha!

Reacties

  1. mamie

    ewel daar verschiet ik nu eens niet van ,
    typisch webdesigner zeker, sommigen kunnen zelfs de klok niet goed lezen ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>