Dag van de klant

varken.jpg

Weinig ‘dag van de klant’-gevoel gisteren. Vroeger kreeg je al eens een roos om je te laten voelen dat je die dag koning was, maar gisteren bleven de cadeautjes uit. We bezochten zes winkels en nergens werden we ook maar een beetje vriendelijker behandeld dan anders, laat staan overstelpt met geschenken.

In de Suprabazar (of all places) dook de mevrouw dan toch met haar hand in een doos terwijl ik mijn code intoetste op de bancontact-terminal. Een spaarvarken. Een paars spaarvarken. Het ideale geschenk voor een klant die altijd en overal met bancontact betaalt, en dus nooit meer dan twee eurocent op zak heeft.

Reacties

 1. Ik ben naar 3 “winkels” geweest en heb 3 keer iets gekregen :)
  beenhouwer : een stylo
  d’hoeve : een krop sla
  GB : 3 pralientjes en een “Thomas Cook geluksnummertje” ofzo

 2. AuT

  Wie gaat er dan ook naar een supermarkt… Dag van de Klant gaat over kleine middenstandszaken die trouwe klanten in de bloemetjes zetten. Er zijn er altijd wel die net dan hopen winkels afschuimen.

 3. Ivanho

  Misschien heb je de verkeerde winkels uitgezocht. Of ging je alleen die dag eens bij je lokale handelaar om een kadootje te krijgen?
  Probeer het op 24 september van dit jaar nog eens opnieuw. Veel geluk.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>