Reacties

 1. is dat niet de kangoeroe van ‘sport op school’, waar je dan “plakkers” voor moest verkopen, zodat je school sportgerei kan kopen. Alsof dat nodig is :p

 2. En die PEZ dispensers… Ik heb vorige week nog die PEZ snoepjes gezien die daar in moeten, maar nergens zo’n “dispensers”. De kinders van tegenwoordig weten niet eens waar die snoepjes Ècht voor gemaakt zijn. :(

  En zonnekind :) ik kreeg die altijd bij de les godsdienst (weet niet of dat op elke school zo was?) en het was altijd meteen speuren naar de puzzels. Macrofot’s raden was toen plots zo hip en trendy!

 3. ishku

  Ik heb een Daffy Duck Pez-‘dispenser’. In de GB kan je er waarlijk miljoÈnen vinden!

  That is all :)

 4. Ja hoor, die Pez-toestanden zijn ook nu nog steeds te vinden in de winkels.
  En Ravenburger blijk ik enkel te herinneren van die kartonnen plaatjes die je moest omdraaien om koppels te vinden, terwijl nader onderzoek uitwijst dat ik hier ook recente spellen van die uitgever liggen heb.
  Van Fido en Waikiki had ik T-shirts… waarschijnlijk zijn die nu al lang door de Afrikaanse spullenhulpkindjes afgedragen

 5. Kim

  Wie weet waar ik die pez snoepjes los kan kopen!!!! Iedere keer moet ik ook zo’n houder er bij kopen. ik wil nu alleen die snoepjes.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>