En toen had ik beter gezwegen…

Het werd plots heel stil. Ik keek verward naar Youri, die me al even vreemd aangaapte als mijn vader en mijn moeder dat deden.

Het duurde een paar seconden voor ik doorhad dat de zin ‘ X heeft bruine ogen, maar ÈÈn oog is op dit moment blauw na een valpartij’ betekende dat de vermiste persoon in het opsporingsbericht gewoon een blauw oog had, en niet plots van oogkleur was veranderd na die valpartij.

Reacties

  1. mamie

    inderdaad fatcorne het was echt hilarisch om dat live mee te maken maar je moet weten dat Lilith haar hersenen wel om de paar maanden zo’n rare kronkel bevatten, anders is ze wel redelijk intelligent ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>