Fashion Victims

Gezien in Rijsel. Vieze vuile Nikeairmaxen zijn weer helemaal in. Alsook witte sportkousen. Daarboven een veel te grote babyblauwe Hammer-style trainingsbroek. Vroeger vond ik trainingsbroeken nogal vervelend. Afgezien van het feit dat ze er afschuwelijk uit zien vallen ze ook niet over je schoenen. Nu hebben ze daar iets op gevonden. Steek gewoon de onderkant van je broek in je witte sportkousen. Probleem opgelost.

Draag een basket-shirt (als het even kan ook in het babyblauw) dat tot onder je knieÎn komt, met daarboven een al even grote witte trainingsvest. Rits alleen de onderste 10 cm dicht en laat de bovenkant op de buitenkant van je schouders rusten. Dubbelzijdige plakband lijkt me geen overbodige luxe.

Zweetbandjes rond je pols, bling-bling rond je nek en een muts op je hoofd. Boven die muts een sjaaltje, en helemaal langs de zijkant van je hoofd een truckerscap (again, babyblauw).

Nu nog hangen at the mall met je homies, en je bent weer helemaal hip.

Ik word oud, en dat vind ik niet eens zo erg.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>