Haalt ie het of haalt ie het niet?

basil.jpg

Het gaat bepaald niet goed met Basil de basilicumplant. Heel de zomer heeft hij ons bevoorraad met verse lekkere blaadjes voor in onze fantastische pastasalade met tomatensaus en huge brokken buffelmozarella. Nu we het gerecht een beetje beu zijn en ons meer en meer op winterkost storten staat hij in een hoekje te verkommeren.

Vanmorgen vond ik het genoeg geweest. Ik ga hem proberen te redden. Samen halen we Basil de winter door. Ik wil immers niet dat Basil hetzelfde lot beschoren is als onze vorige (waarschuwing: schokkende beelden!) basilicumbron. Eventuele stortingen en steunbetuigingen mogen naar het bekende rekeningnummer, met vermelding van ‘Basil’.

Reacties

 1. mamie

  laat ik als eerste veel sterkte toewensen aan Basil bij zijn moeizame herstel.
  Het zal moeilijk zijn maar je komt er wel door hoor, denk er aan, hoop is al een groot deel van je genezing.
  ik hoop dat in mijn navolging nog veel steunbetuigingen volgen voor die arme Basiel.

 2. Hij gaat het halen, ik heb zelf net een varen gereanimeerd… hij is er nog niet helemaal door maar is op de goede weg! succes ermee!

 3. Hoi lilith.. jij bent een basilicum kenner denk ik?
  even n vraagje: Ik heb een basilicumplant gekocht voor in mn gerechten.
  maar ik weet niet hoeveel water ie nodig heeft per dag en of ie in t zonlicht nodig heeft..
  bij mij gaan ze ALTIJD dood.
  hoop dat je me kan helpen thanks
  groetjes van suzette

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>