Seksshops – 2

‘Komaan, we doen het!’ hoorde ik mezelf zeggen. Ik greep Youri’s hand nog voor hij me verward kon aankijken, en daar gingen we, richting open seksshopdeur. Het leek alsof alles plots trager ging.
Het is dan ook ongelooflijk hoeveel dingen er door je hoofd kunnen gaan vlak voor je voor de eerste keer in je leven een seksshop binnenstapt. Dat komt volgens mij door de vrijgekomen endorfine. En omdat je bang bent om een verkeerde boodschap uit te stralen naar het grote publiek. Dat je wanhopig op zoek bent naar een gigantische dildo, bijvoorbeeld.

Ik haalde diep adem en stapte binnen. Omdat ik nog steeds niet goed wist met welke gelaatsuitdrukking ik het best voor de dag kon komen, plooide ik mijn gezicht in de eerste optie die in me opkwam: met een ‘ik-kom-hier-om-grappige-attributen-voor-een-vrijgezellenavond-te-kopen’-blik wandelde ik richting een draairekje. Aan het draaihekje hingen strings met een open kruis. ‘Erotiek, haha’ sprak ik tot Youri terwijl ik de eigenaar van de winkel een vertrouwelijk knikje toeworp. Vanachter het rek begon ik heel het seksshopzaakje in me op te nemen.

Een mevrouw die eruitzag alsof ze zangles gaf aan het plaatselijke kinderkoor van Zedelgem keek over de schouder van haar man mee naar het doosje van een vieze dvd. Rondom het koppel stonden duizenden gelijkaardige dvd-doosjes. Ik dacht: ik vang er even een glimp van op. Daar is niks mis mee, uiteindelijk. Kijken mag altijd! En dus keek ik. Vanop mijn centrale positie voelde ik hoe mijn maaginhoud zich verbazingwekkend snel richting mijn keel bewoog. Ik ben helemaal niet puriteins opgevoed ofzo, o nee, maar sommige van deze dvd-doosjes waren echt helemaal boeboe!

‘Laten we naar de seksspeeltjes gaan’ zei ik terwijl ik de beelden die ik net had gezien probeerde weg te slikken, geÔnspireerd door de honderden jongedames op de dvd-doosjes en tijdschriftcovers rondom mij. Alsof ik de beste tijd van mijn leven had wandelde ik richting een grote doos met wel vijftien plastieken namaakpenissen. Ik vond ze er heel goedkoop uitzien, alsof je ze zo uit een kauwgomballenbak voor volwassen kon draaien. Youri beaamde dit volledig. Pas als je gezellig met elkaar kan keuvelen over vijftien plastieken namaakpenissen, dan pas weet je dat het goed zit in je relatie, besefte ik trots.

Op dat moment viel mijn blik op een blauw met geel voetpompje.

*wordt vervolgd*

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>