Valencia, waar de sinaasappelen groeien in de gloeiend hete zon!

Als jullie onze tripreports wel leuk vinden, of ons, of mij persoonlijk, of als jullie blij zouden zijn om even van mij af te zijn, of om nog honderd andere wicked redenen die in mijn voordeel zouden kunnen spelen in deze:

Ik wil gewoon naar Valencia. En als elke lezer van talesfromthecrib even zijn/haar goed hart toont en mij deze schaamteloze reclame vergeeft, dan kan ik dankzij jullie stem misschien wel gewoon gaan. En erover reporten, zodat jullie weten of het die 52 euro wel waard is, allemaal. :)

Denk aan mij in het stemhokje!

Reacties

 1. Van mij mag je…
  Om welke reden? daar ben ik zelf nog niet uit.

  (succes, vorig jaar mocht ik met Virgin gratis naar Mallorca, en ik beklaagde het me nog niet)

 2. TBD

  Alstublief. Stem nummer 64 is binnen. En ik zal wat reclame maken op mijn blog (westhoekers onder mekaar…).

 3. floddertje

  Ik heb op je gestemd voor dezelfde reden die soms op het kaartje van een bos bloemen prijkt: zomaar…

 4. Op ÈÈn voorwaarde dat je een mediafile op de site zet waarin jullie allebei “e viva espana” zingen, als jullie winnen?

  — er vanuit gaand dat dat er sowies komt, heb ik alvast gestemd, succes—

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>