Kwijt

* mijn handschoenen
* mijn soundtrack van AmÈlie Poulain (nog steeds)
* het hoesje van mijn iPod
* de Hallmark-enveloppes die bij mijn Hallmark-kerstkaarten horen
* mijn adresboek

En dan denk je: nu is het genoeg geweest! Opruimen, dat is nu dringend aan de kwestie!
Maar soms is slordig zijn ook gewoon enorm leuk: als je met schaamrood op de wangen een hoop teruggevonden doktersbriefjes gaat inwisselen bij de ziekenkas bijvoorbeeld, en je zomaar even een hele hoop echt geld in je handen krijgt gedrukt. Waarmee je dan weer al je verloren geraakte spullen kunt terugkopen! Enzo.

Reacties

  1. Met de regelmaat van de klok durf ik wel eens vergeten enveloppes met nieuwjaarsbijdragen of zo terug te vinden onder stapels papier of zelfs onder mijn bed.

    Hmmm… het wordt weer eens dringend tijd dat ik op schattenjacht ga… :)

  2. Nijn

    Ik was vandaag ook teveel kwijt van mijn trein/bus abonnement tot mijn handschoenen. Ik heb behoorlijk wat gevloekt. Ook in het openbaar. En de soundtrack van Amelie kwijt zijn, da’s wel heel erg. De mijne staat veilig en wel op mijn kamer tussen mijn andere CD’s. Ik leef met je mee. *schouderklopje* ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>