Het doet best wel iets

stats.jpg

Op het forum van een jeugdhuis noemde iemand mij een drellebelle. Op lvb.net ben ik in de ene comment een ‘mevrouw’ en in een andere ‘die huis-tuin-en-keukenblogster’.
Ene jean schrijft: ‘ik vond het een beetje denigrerend van VRT om eerst die mevrouw met haar huis, tuin, keuken weblog aan het woord te laten. Voor iemand die niet vertrouwd is, kon dat al aanleiding zijn om niet verder te blijven kijken. Ik bleef wel omdat ik al weken geleden bij jou had gelezen dat deze uitzending komend was.’

Toch bedankt aan de meute niet-zo-meerwaardezoekers voor alle comments, mailtjes en smsjes die ik nog niet allemaal heb kunnen beantwoorden.

Jullie zijn de allerliefste huis-tuin-en keukenlezers die ik al heb gehad! :)

Reacties

 1. ‘k Heb nog nooit van een drellebel gehoord… Daar gaat mijn imago als meerwaardezoeker.

  Seriously, ik vind het allemaal leuk voor u, mevrouw ;-)

 2. Aanbidder

  Gezien de grote toevloed van gisteren wou ik met mijn huwelijksaanzoek wachten tot vandaag :-p Het shot waarin ik al je neusharen kon zien heeft de doorslag gegeven ;-)

 3. cms

  ik enkel van een “drelle”…een een “snottebelle” zou “drellebelle” een samenvoeging zijn? het intellectualistische woord hiervoor ontgaat me nu of heb ik nooit geweten…
  soit, ik wil maar zeggen dat ik eerst dat dat Lady lilith aan het woor digng komen omdat haar blog (waa rik toevallig ook een sop ben beland via dominiek.be, die in winterslaap is om een voor mij nog onduidleijke en onbekende reden) wegens die sextalk, teon kwam jij en je blog in beeld en ja, “drelle” zou ik het zeker niet noemen en eigenlijk (omdat woor dnog eens te gebruiken” klinkt ‘huis-tuin en keuken’ wel charmant nietwaar?
  ik snap niet waarom ze lady lilith haar blog toonden of ben jij dat ook?
  cms

 4. Allemaal niks van aantrekken… De meesten die commentaar hebben, zijn gewoon jaloers. Maar dat zal je zelf ook wel weten.

  Maar wat ik me wel afvroeg: hoe kom jij aan een grafiek van Nedstat, terwijl er nergens op je pagina een counter te zien is? (zelfs betalende leden moeten een code in hun source hebben staan, anders telt dat ding niet)

 5. Thomas

  Liever een huistuinkeuken-dagboek-lezer dan een nieuwsdagboek-lezer.

  Ha!
  There I said it :)

  Je doet dat goed, Lil.

 6. Peter

  en jawel hoor, ik heb de reportage ook gezien en het was geweldig — voor de gemiddelde nerd (aka mezelf) is deze blog trouwens wel degelijk een toevluchtsoord van “meerwaarde” :)

 7. Hooch

  @cms: Lilith is volgens mij iemand anders dan Lady Lily, waar jij het over hebt.

  Ik dacht het al toen ik de reportage zag, dat dit ging mislopen…

 8. Hoe ze aan die grafiek komen ? Omdat Youti de nedstat-teller op een duidelijke zichtbare plaats op de site heeft geplaatst , zoals opgelegd door Nedstat.

  Zichtbaar verborgen in een ander frame, wel te verstaan. ;-)

 9. Hey, tof hoor, maar ben van plan om bij mijn eigen site ook een blog te voegen, maar hoe geraak je nou aan zoveel bezoekers?
  Mail me.

  Joene

 10. babotsjka

  Ach, weeral geklets van zij die denken dat de beste stuurlui aan wal staan. Dat ze zich dan maar eens bewijzen ;-)

 11. Lien

  @ Joene: Gewoon op veel andere sites commenten en je linkje achterlaten! En een heel interessante site hebben natuurlijk :P

  Ennuh, een huis-tuin-keuken weblog? Jesus wat verzinnen ze tegenwoordig allemaal..

 12. Liefste Lilith, je doet het hier geweldig! En ik schaam me dood dat ik het gemist heb!! Misschien heeft de VRT nog wel een copietje voor mij?

 13. Maar waarom zegt iemand ‘ja’ op de vraag of je in een reportage wil komen over blogs als je weet dat je ‘slechts’ een lifeblog onderhoudt? (zonder zelfs maar rekening te houden met zender of programma – uw persoon of deze van de commentator)

 14. LVB

  @femeref: Wat is het probleem? Ik zie het niet. Ik begrijp niet hoe iemand een vraag “waarom zegt iemand ja op de vraag of je in een reportage wil komen” kan stellen, hoe je op zo’n vraag komt. Zitten we nog altijd in het Vlaanderen van de eerste helft an de twintigste eeuw, waar je vooral bescheiden moest zijn? Ben jij de pastoor die ons komt vertellen dat we vooral nederig moeten zijn en onszelf niet mogen verheffen?

  “Maar” een lifeblog? Het is juist de verdienste van Terzake dat ze de drie belangrijkste soorten blogs aan bod lieten komen. Had Lilith niet ja gezegd, dan was er wel een andere lifeblogger aan het woord gelaten.

  Ik vermoed dat het verschijnsel waarbij iemand die zijn hoofd even boven het maaiveld uitsteekt, meteen bakken kritiek krijgt (lees maar eens de discusie over de kijkcijfers op http://zonderzever.blogspot.com/2005/01/gebakken-lucht-in-de-blogosfeer.html ), typisch Vlaams is. Ik kan me niet voorstellen dat ze in Nederland of Frankrijk zo zouden reageren.

  Goed gedaan Lilith. En dat je, als je je teller bekijkt, dat ook op je blog laat zien, wel, ook DAT is lifebloggen. Trek je niet te veel aan van de kritikasters en de bemoeizieke vragen :-)

 15. lilith

  Ik dacht dat de discussie achter de rug was, maar dankzij de Standaard wordt hij nog eens bovengehaald, zie ik. ;)

  In elk geval, voor de laatste keer: ja, ik vraag me af hoeveel views een Ter Zake-reportage oplevert. Neen, ik zou mijn lichaam niet verkopen voor een hit meer of minder, en neen, ik ga niet eerst kijken naar de stats voor ik een weblog lees.

  Bij deze. :) En Luc, je hebt dat ook goed gedaan. ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>