lilith krijgt het vervolg

visite.jpg

Omdat ik vandaag vier weken en ÈÈn dag gestopt ben met de stokken des doods. Omdat ik op die manier 743 sigaretten niet heb gerookt. (zevenhonderddrieÎnveertig, ik zou ze geen eten willen geven, zulle!). En ook een beetje omdat ik zo tot nu toe het fantastische bedrag van Ä136.71 heb uitgespaard in plaats van opgerookt.

Daarom kreeg ik deel twee van de retro-collection: een heuse visitekaartjeshouder! Dankuwel, Youri’s moeder! :)

Binnen twee weken deel drie. Zet het in uw agenda’s! (En neen, hier zit geen geheime tip in over het wel en wee van de paddenfluisteraar. Al zou het natuurlijk wel kunnen dat ik in het bezit ben van zijn visitekaartje. Dat… kan. Maar een garantie, dat is het zeker niet.)

Reacties

 1. severine

  proficiat lilith,

  Ik wist dat je het kon en kan!! Ben fier op jou!
  doe zo voort!

  een fiere schoonzus
  seefje

 2. shit! nog ÈÈn die gestopt is met roken…ik begin me schuldig te voelen dat ik net twee pakjes uit mijn stock heb gehaald en hier op mijn bureautafel heb liggen…voorlopig nog onaangeroerd, maar ze liggen hier niets voor niets…
  CMS

 3. *stout woord* (werd geweigerd! am˘aai zzeg wat is dat hier een aanfluiting van de vrije menignstuiting beste Lilith!)
  nog ÈÈn die gestopt is met roken…ik begin me schuldig te voelen dat ik net twee pakjes uit mijn stock heb gehaald en hier op mijn bureautafel heb liggen…voorlopig nog onaangeroerd, maar ze liggen hier niets voor niets…
  CMS

 4. Aha net zoals mijn pa :) Hopelijk heb je minder last van humeurstoornissen als hij, soms ist onuithoudbaar!!!! Volhouden È!
  Denk aan deel 3 ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>