lilith wil een kruidenrekje

Youri en ik, wij zijn nogal bezeten van kruiden. Nu is bezeten een groot woord, natuurlijk, maar kruiden, daar hebben we het dus wel voor. En dus dacht ik: zou het niet leuk zijn om onze kruidenverzameling uit te stallen in een kek kruidenrekje?

Maahaar, in de GIFi hadden ze dus gewoon geen enkel kruidenrekje in voorraad. In de Blokker trouwens ook niet. Je zou bijna denken dat het een beetje een tegenvallende namiddag geworden is. Maar neen hoor, toen vonden we plots een doek aan de helft van de prijs. Een doek! En toen, toen heeft Youri het aan de muur in de gang gehangen. Het werd al bij al een leuke namiddag.

EINDE

Reacties

 1. i.

  hoe blij ik ook ben voor jullie dat er een doek werd gevonden, ik wil er toch even op wijzen dat we de paddenfluisteraar niet uit het oog moeten verliezen.

  (kruidenrekje in Dille&kamille trouwens)

 2. Lilith keek recht in de ogen van de paddenfluisteraar… en toen… wilde ze een kruidenrekje??

  Om paddenbilletjes te kruiden???

  :-)

 3. hah, op de zondagse snuffelmarkt (bij de oudevaartplaats a’pen) vondt ik drie weken terug een kruidenrekje voor E1,50.:)

 4. Wat dacht je van een kruidenhoekje in de tuin (of op het terras moest je geen tuin hebben)..dan heb je altijd verse kruiden in huis!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>