Must

muts.jpg

EÈn jaar, negen maanden en twintig dagen heeft hij erover moeten doen om me ervan te overtuigen: een muts is niet nutteloos, een muts is niet per definitie belachelijk en als het koud is is je muts je beste vriend.

Om hem een plezier te doen droeg ik vandaag voor het eerst in zeker vijftien jaar een muts. Het was even gigantisch wennen, maar mijn oren, die hadden een reuzenlol. Net als ik, toen ik bij thuiskomst in de spiegel keek en even in de waan was dat ik mijn rood haar terughad.

Reacties

  1. Uh! Mutsen!!!
    Ik draag nooit of te nimmer een muts, maar Ons Nico *gniffel* zweert al 3 weken bij zijn nieuwe potske dat zo uit de zak van een inbreker lijkt geplukt. En Nico staat er best cute in. Ik niet. NOOIT!

  2. allellary

    As for the Giants, their own happiness was short-lived as they lost to – who else?

  3. anternst

    The ornate ceremonial courtroom at U.S. District Court in Washingotn, D.C. will be the backdrop for Judge Thomas Hogan to hear arguments from the Department of Justice and the House of Representatives, as well as Jefferson’s lawyer, on the search which Hogan condoned.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>