lilith heeft recht op mentale voorbereiding

buikbig.jpg

Nog minder dan een maand eer deze buik verdwijnt en ik als tante lilith door het leven mag. Ik ben nog nooit eerder tante geweest, en dus vind ik eigenlijk feitelijk dat ik recht heb op iets als blogverlof voor tantes in wording.

Dat komt ook nog eens gruwelijk goed uit, dan, want:

* ik verdrink zo’n beetje in het uittypen van teksten, zodat ik niet meer aan bloggen toekom
* ik kan deze foto, die vanmiddag genomen is, lekker lang laten staan
* er zit een nieuw blogdesign aan te komen! Het is super, het is fantastisch, en het is gemaakt door mijn Youti! (l)

Dus dachten wij zo: tot 1 maart. Dan komen wij terug met een nieuwe, frisse huis-tuin- en keukenblog vol ditjes en datjes en een hoofd vol ideeÎn.

Ik hoop van jullie hetzelfde. Over dat terugkomen dan.

Tot dan!

P.S.: de baby komt rond 12 maart. Mocht het eerder zijn dan 1 maart, dan geven we hier alsnog een gil, maar we zijn ervan overtuigd dat het nieuwe design gepaster zal zijn voor geboorte-aankondigingen. Neen, echt. :)

Reacties

 1. Mo

  :-( Heb ik je weblog/site net ontdekt….. Ik laat je in mijn linken-lijstje staan en wacht vol spanning op de nieuwe site!

 2. Als je terug begint te bloggen, mag je wel eens wat vertellen over de evolutie van de volgende zaken waarover we in het ongewisse gelaten worden:

  – De toestand van Bill;
  – Je freelanceproject;
  – Je chicklitfobie/recensies;
  – Je WeightWatchersmarathon;
  – Jullie free gifts die allerhande bekende merken/organisaties jullie toegestuurd hebben in het prille begin van de Crib;
  – Het fotoproject;
  – Het foodReviewProject;
  – Je rijvaardigheidslessen;
  – …

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>