Isn’t she lovely?

chloe2.jpg

Ja, ik heb een heel goede reden om de grommende man met de baard eventjes aan de kant te schuiven.
Maar ze is zo leuk ook, en ik krijg al geen hartaanval meer als iemand vraagt of ik haar eventjes wil vasthouden. Belangrijke evoluties, maar de man met de baard, die is voor morgen. Het heeft geen zin om het verleden weg te drukken, vind ik. Het moet, voor ChloÎ.

Reacties

  1. doet me denken aan de foto’s die mijn pa trok van toen we babies waren…
    prachtig! ik zie hier een geboortealbum ontstaan… :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>