lilith wordt een kasteelprinses

Een legendarisch kasteel waar eeuwenoude tradities en hypermoderne trends hand in hand gaan.

Het Ch‚teau du Lac is het enige 5-sterrenhotel in WalloniÎ ñ het enige ook waar u verblijft aan een meer en een park met replicaís van het Trianon van Versailles en de Wilhelm Tell-kapelÖ die als twee druppels water lijkt op die aan het Vierwoudstedenmeer !
Het kasteel is romantisch maar toch eigentijds, en munt uit door de kwaliteit van zijn onthaal ñ getuige de capaciteit ìop maatî (tot 1000 personen) en de uitrusting op topniveau (inclusief draadloze supersnelle internetverbinding in de vergaderzalen en gemeenschappelijke ruimtes).

186069_3_b.jpg

Maar gow zeg. Tot maandag!

Reacties

  1. En van wie heb je die tip gekregen! HÈ ! He!!!! Anyway , het is er fantastisch!!! Vergeet zeker ook de sauna en bubbelbad in het dak niet :-) .

    Al blijf ik erbij … toen het bij ons nÈt gesneeuwd had was het nog vÈÈÈl mooier :-)

  2. je betaald er wel schandalig veel poen voor … en de filmkeuze is ook niet all that :-)

    Jungle Book 2 was het beste dat er te zien was …

  3. Zeer mooie crib herinrichring. Ik ben er meteen een fan van. Hij past ook iets beter in mijn scherm dan de vorige, dus zal ik er zeker wat vaker binnenspringen.

  4. Casey

    Hopelijk hebben jullie er een heel leuke tijd beleefd, net zoals ik en mijn vriend vorig jaar.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>