Ringedingding

Er zit deze week een ring bij de Flair.
Slimme truc hoor, een ring bij de Flair steken. Want dan koop je dus een Flair en ben je blij omdat er een grappige ring bijzit, en dan draag je hem toch maar niet omdat iedereen dus gewoon weet dat je een ring draagt die vorige week bij de Flair zat. Nu is het natuurlijk wel minder erg om doodgevonden te worden met een ring van de Flair rond je vinger dan met een ring van Goed Gevoel ofzo, maar leuk is het nooit. Zo gaat dat dus altijd: once again moet je beseffen dat je in het ootje bent genomen door een slinks marketingteam.

Dus toen ik dinsdag in de krantenwinkel stond besliste ik om me niet te laten doen. Ik heb betaald voor die gratis ring, dus ga ik hem dragen ook, zei ik tegen de krantenwinkelman. Ik weet niet of u hem kent, maar de krantenwinkelman in het station van Kortrijk is lelijk, man! Hij heeft een kapsel dat als twee gordijnen langs zijn niet echt flatterend hoofd hangt, en hij is in staat om zichzelf te hullen in een houthakkershemd voor je er erg in hebt. Hij zou er dus zeker niet mee zitten om rond te lopen met een ring die hij bij de Flair heeft gekregen. Ik ben er zelfs van overtuigd dat hij een russische berenmuts zou dragen als hij die voor niks kreeg bij aankoop van een paar van zijn lelijke lichtbruine mocassins. Neen echt, ik denk dat.

Toen ik buiten kwam uit de krantenwinkel pulkte ik de ring uit de verpakking en ging ik hem ostentatief zitten dragen in de stationshal. En later ook nog op de trein. Ik dacht aan alle mensen die een flair met ring in hun handtas hadden zitten en niet zo vrijgevochten waren als ik. Aan alle vrouwen die de ring alleen maar zouden durven dragen in huiselijke kring, als niemand het kon zien behalve hun man die dat toch niet ziet. Aan alle mannen die ook wel eens zo’n leuke ring wilden, maar bang zijn dat hun collega’s hen zouden uitlachen en het zouden rapporteren aan het hoofd van de sales.

Toen we langs een trage overweg passeerden wuifde ik uitermate traag met mijn ring naar de wachtenden. Zij applaudiseerden. Er is iets aan het verschuiven op het vlak van de gratis sieraden, dat kun je wel voelen.

Reacties

 1. Het is een ‘lentering’.

  Dat betekent dat er plastieken druppelachtige dingetjes aanhangen, en dat je hem kunt krijgen in het rood, doorzichtig en nog iets.

  Ik heb hem in het rood en ik vind hem leuk ja.
  Leuk, omdat het kan! :k:

 2. Woeha!! Ik draag mijn al even rode Flair-ring ook! With pride dan nog! Want ik ben ook vrijgevochten! Hiha! En daarbij, niet iedereen heeft dat door dat dat ne ring van de Flair is want ’s avonds ging ik eten met een vriendin en die zei: ‘Oooh, gij hebt ne keischone nieuwe ring, waar hebde dieje gehaald?’ En ik heb eerlijk geantwoord en ze bekeek me niet vies. Zo is ze namelijk niet…

  :-)

 3. i.

  ik heb hem in roze (of is dat het rood?). en ik draag hem, want hij rinkelt zo leuk als je beweegt. Meer nog: ik beweeg expres mijn hand om hem te doen rinkelen.

  het lief vindt mij irritant en de ring lelijk.
  hij zal ook nooit iets snappen van flairringen, vrees ik.

 4. Is dit gewoon een slimme zet om de mensen bij flair te paaien ? :-)

  En is het wel verstandig om uw bruggen bij ‘goed gevoel’ op te blazen lilith ?

 5. Alsof het lezen van een “Goed Gevoel” je een goed gevoel zou geven ?

  Je moet niet alles geloven wat ze in de boekjes schrijven.

 6. zijn blondjes dan ook niet echt dom??

  P-magazine gaf ooit condooms, maar ik heb er toch niet mee zitten zwaaien voor de overweg.

 7. flodder

  haha, moest die plastiek bucht nog es esthetisch verantwoord zijn, zou ik nog een poging ondernemen om begrip op te brengen. Maar die troep is niet om aan te zien! Vrouwen, vergaar uw gevoel voor smaak en stroop die collectivistische ring van uw vingers!!

 8. Ik heb hem in het wit! :-)

  En ja, hij rinkelt fijn! Mijn lief vindt het maar ordinair, maar dat zei hij al es eerder bij een ander juweeltje. Dat heeft hem een week boze blikken gekost, nu zegt hij niks meer en grinnikt! ;-)

 9. Hahaha, geweldige web-log, ziet er goed uit, en je weet erg leuk te vertellen, kom hier zeker vaak terug. Hoe bevalt je Flair ring je tot nu toe?

  Gr Michiel

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>