lilith gaat naar een tupperwarefeest

tupperware1.jpg

Jonge vrouwen van nu, waaronder ik mezelf durf te rekenen, denken vaak dat ze heel goed op de hoogte zijn van wat er in de wereld te koop is. Dat komt volgens mij doordat we reeds op jonge leeftijd geconfronteerd werden met mannen die zichzelf graag in pampers hullen omdat ze dat seksueel opwindend vinden, denk ik. Nursing heette dat. Bedankt Goedele Liekens, ik ben het nooit meer vergeten en ik ben ervan overtuigd dat het mijn beeld op de wereld voor de rest van mijn aardse bestaan heeft beÔnvloed. Als je die bewuste aflevering van ‘Goedele’ hebt gezien denk je dat je het allemaal doorhebt. Maar dat is dus niet zo. Bent u al ooit eens op een tupperwareparty geweest?

Het kan natuurlijk ook dat ik niet voor het volle pond representatief ben voor de jonge vlaamsche vrouw. Bij mij thuis hadden wij welgeteld niks van Tupperware. Geen potje, geen pureestampertje, geen schilmesje te bespeuren waar Tupperware opstond. Ik heb me daar nooit slecht over gevoeld, omdat ik dus ook gewoon van niks wist. Tupperware is gewoon nooit doorgedrongen tot in mijn huisgezin, en zo was dat. Ik dacht dat ze gewoon in plastieken potjes deden. Ik dacht dat je die potjes in de winkel kon kopen. Ik wist ook wel dat er feestjes waren bij vrouwen thuis, maar ik dacht dat iets was voor mensen die wat moeilijker ter poot waren en ook potjes nodig hadden. Je kunt dus wel zeggen dat ik een gigantische Tupperwarebleu was, eigenlijk, toen ik door Youri’s zus werd uitgenodigd om deel uit te maken van een avondje potten kijken in haar living.

En dus stapte ik gisterenavond, voorzien van een lichte kriebel in mijn buik, een compleet nieuw universum in!

>> wordt vervolgd <<

Reacties

 1. Ik heb een tupperware peper- en zoutstel en een bierflesjesopener. Mij ooit geschonken door mijn nare ex-schoonmoeder die het devies had: ‘Als het geen tupperware is dan hoef ik het niet, hoor!’

  Sindsdien komt er geen tupperware meer in. Principekwestie. En het is zo’n mooi spul! *Zucht*

 2. babotsjka

  Wij hebben hier ook Tupperware thuis. Zo plastieken borden met een deksel op. Heel handig als je eens een overschotje hebt: dan doet mama dat in het Tupperware-bord, dekseltje erop en in de diepvries. En ik haal dat dan vakkundig uit de diepvries als ik alleen thuis ben en niet wil koken (ja, zo ben ik wel). Alleen: ik kreeg dat deksel er nauwelijks af! Dat heb je met zo’n stevige dingen als Tupperware en babyhanden als de mijne.

  En ow! Ik eet niet uit die Tupperware-borden, want flashy blauw, geel of groen is nogal creepy om uit te eten. Nee, ik eet uit een normaal bord, want afwassen kan ik wel (h)

 3. mamie

  ons gezin heeft dat dus niet en wij respecteren onszelf toch wel hoor , we zijn proper op onszelf enz :)

 4. SÈverine

  Ik heb ook lang tupperware niet gekend! Nu ben ik zelf demonstratrice geworden!! Dus aan allen die het niet kennen maar die het wel willen leren kennen. Bel me gerust voor een demo: 0474/91.03.94. Groetjes

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>