Stanley’s Route (vt4)

Wat een leuk programma is het toch, Stanley’s Route. Een hoopje afgeschreven bv’s speelt zichzelf in een tocht door Afrika. Guy Swinnen, in een ver verleden frontman van the Scabs, speelt de ruwe bolster, blanke pit-man. Flor Koninkx van de pliesie speelt ruwe bolster, zonder pit. In hun kielzog een Italiaanse wannabe-zanger uit Limburg, een voormalige gangsterliefje dat het licht heeft gezien en daar heel stilletjes over kan vertellen en nog een paar Masai-figuranten.

En dan is er nog Hilde De Baerdemaeker. Hilde Debaerdemaeker speelt Hilde Debaerdemaeker, een irritant alomtegenwoordig actricetje dat denkt het warm water uitgevonden te hebben en naar aanleiding daarvan met iedereen wil knuffelen, liefst omringd door een hoop camera- en geluidsmensen. Hilde Debaerdemaeker, die ergens in het midden van Afrika heeft beslist om iedereen ongevraagd te helpen en bij te staan tijdens moeilijke momenten in hutjes die ze zelf met stront heeft ingesmeerd. Hilde, die zichzelf op de website van VT4 omschrijft als ‘een positief ingestelde zotte trien’ en elke gelegenheid te baat neemt om dat op tv te tonen.
In de reeks ‘Zotte Hilde zit nergens mee in’ zagen we Hilde koeienstront kneden, koeienbloed drinken, voorstellen om een koe de keel over te snijden (zotte Hilde had in een zot verleden nog in een slachthuis gewerkt) en had iemand het gevraagd, dan had ze, zot en camerageil als ze is, zeker en vast ook de pipi van de grootste masai-krijger opgedronken. Onder het oog van Brigitta ‘Gitta’ Callens, die heel stil heel veel respect zou hebben gehad.

Maar Hilde is niet alleen zot, ze is ook nog eens menslievend als de neten en gevoelig van inborst. Hilde Debaerdemaeker noemt iedereen te pas en te onpas ‘zoetje’ en ‘schatteke’, verandert daarbij om de haverklap van accent en stopt van de hele dag niet met meelevend janken, snuffelen en snotteren tot het rode lichtje van de camera gedoofd wordt.

Hoogtepunt van de aflevering van gisteren:

Hilde Debaerdemaeker zit in een groepje dat mag kiezen welke afgeschreven bv naar huis moet. Zoals altijd voert Hilde Debaerdemaeker het hoge woord, met medekandidate Tina Driesen als onderwerp.
*bescheten Herman Teirlinck-dictie-accent* “‘Tina is te westers voor de MasaÔ-vrouwen. De vrouwen hier vinden haar een dikke vette hoer’. Zoals altijd krijgt zotte Hilde bijval van de derderangs bv’s en Tina Driesen mag haar koffers pakken.

Als blijkt dat deze laatste daar niet al te fel mee gediend is trekt Hilde Debaerdemaeker plots alle registers open. Op de droge vlakte waar de stronthutten staan begint ze met een beverige stem en ogen vol plots opgewelde paniek een ode aan de eigen identiteit van Tina Driesen af te steken. Bittere krokodilletranen plengen neer op de voeten van de cameraman, die ook al niet vies is van een close-up of drie.

Binnen twee weken met haar westers gat te bekijken op de cover van ÈÈn of ander mannenblad. Luister naar mijn woorden.

Reacties

 1. Oh crap, ik moet dringend naar dat program beginnen kijken. Ge hebt er juist voor gezorgd dat er nog een kijkcijfer aan het lijstje mag toegevoegd worden. Nog 4999 en u maakt kans op een VT4-award. (y)

 2. Beetje gemakkelijke kritiek hÈ. Ik vind Hilde wel ok. In tegenstelling tot opper-luiaard Raffaele. Maar goed geschreven, d‡t wel ;-) …

 3. Ik heb het programma nog niet echt gezien, behalve een fragment waarin RaffaÎle in tranen uitbarstte.

  En ik ben zÛ slecht in koppen herkennen dat ik die Hilde waarschijnlijk ve volgende keer (als die er al komt) dat ik kijk waarschijnlijk niet eens opmerk…

 4. Gemakkelijke kritiek, tomadde?

  Verklaar u rap nader, of anders ga ik je nog een domme vent moeten vinden die het allemaal niet doorziet.

  Of gewoon een vent, dus…

 5. ishku

  Ik heb nog niet gekeken, maar ik heb Hilde eigenlijk altijd een snelle tinke gevonden en ik vond ze er wel wijs uitzien.

  Maar ik vertrouw helemaal op je vrouwelijk intuÔtie en dat weet je, lilith.

 6. Gemakkelijk, omdat zij door de programmamakers nu eenmaal (in verhouding met de rest) vaak in beeld gebracht wordt. Stel dat Leona Detiege wat meer in het programma zou gebracht worden hadden we hier nu een tekstje over een gefrustreerd oud burgemeester gelezen …

  Ik vind Hilde helemaal ok … ze heeft geen pretten, zoekt geen spel en loopt niet te zagen … en ja, ze is soms een beetje tÈ ‘menslievend’, maar is dat een misdaad lilith? :-)

 7. Misschien omdat ze staat te springen, roepen, bleiten, zjËmen, commentaar geven, alles beter weten om in beeld te komen, tomadde ;-)

 8. Misschien worden net zoveel beelden van haar getoond omdat ze ÈÈn van de weinigen van het bendeke afgedankte bv’s is die op een deftige manier met sommige ‘onvoorziene’ dingen omgaat omdat ze er op voorhand over nagedacht heeft en wÈÈt dat er met stront gewerkt moet worden, dat er beesten geslacht worden en dat er bloed gedronken wordt.

  Ik zeg het, men kon evengoed iemand anders in ’the picture zetten’, en dan kon daar op commentaar gegeven worden.

  En dingen doen, zeggen, whatever ‘om in beeld te komen’ is niet echt aan de orde in zo’n programma denk ik. Er lopen verschillende cameraploegen en alles wordt vanuit verschillende hoeken geregistreerd, godganse dagen. Het lijkt me dan ook absurd om constant bezig te moeten zijn met hoe je overkomt als de camera’s op u gericht staan … hell, Rafaelle is er zelfs niet mee bezig, want die is zonder schroom zijn luie zelf.

  Dat ge iemand als Debaerdemaeker niet kunt verdragen, tot daaraantoe … dat kan ik verstaan … maar zeggen dat het allemaal aandachtstrekkerij en camerageil zijn is … dat noem ik gemakkelijke commentaar ja :-)

  Straks gaat ge nog zeggen dat ze dat swahili ook alleen maar probeert te spreken opdat ze daardoor maar meer in beeld zou komen…

  En kunnen we deze discussie niet verder zetten op een forum , ergens … :-)

 9. Casey

  Toen ik de voorstukjes van Stanley’s route zag was mijn eerste gedacht: ” Die Hilde is de enige aan wie ik mij niet zal ergeren” Maar nu drie aflevering is zij diegene aan wie ik me vooral erger, gevolgd door Flor, Raffaele en Brigitta KALLEns. Hilde staat enorm graag in de belangstelling en laat dat ook duidelijk merken. Die Tina heeft alleen maar “bekendheid” verworven door het ‘lief van’ te zijn, maar ik vond niet dat zij al naar huis moest.

 10. @tomadde: het gaat mij niet eens zozeer om camerageilheid, wel om aandachtsgeilheid die wordt aangemoedigd doordat mensen als jij erdoor onder de indruk zijn.

  Maar je ziet het blijkbaar niet. En dat is jammer, ja! :x

 11. mamie

  Ik erger mij dus ook constant aan Hilde en ik herinner mij dat ik ze in een ander programma zag en ik me ook aan haar ergerde.
  In dat andere programma was het omdat ze zo foutloos sprak en er zo foutloos uitzag dat het niet naturel overkwam.
  In stanley’s route is ze de grootste werker van de vrouwen (zo komt ze toch in beeld), ze is een beetje de moederfiguur die de mannen toch nodig hebben blijkbaar :) en ze zal er lang inblijven want de mannen hebben het meest aan haar want ze doet in alles haar best zonder veel te zagen.
  Het zal wel iets met jalouzie te maken hebben maar ik moet ze ook niet!

 12. malder

  Als je all BV’s afgaat, zie je toch dat er enkele tussenzitten die NIET meedoen voor de aandacht. Detiege, Flor Koninckx, Meirhaeghe (wat moet die mens anders doen?) en ja, ook Hilde DB.

  Is het omdat ze “BV” zijn, dat ze onmiddellijk de stempel aandachtsgeil verdienen? Misschien doen die mensen gewoon ook eens graag mee aan een spelletje op TV?

  (Rafaele daarentegen, doet wÈl mee voor de aandacht en geeft dat ook zelf toe.)

 13. Van ’t moment dat ik haar zag acteren, vond ik haar al een airwijf. Dus ik ga hÈlemaal akkoord met mijn geslachtsgenoten.

  Mannen zien dat alleen niet omdat ze zodanig knap is. En dat is ze inderdaad wel. Maar ze wÈÈt het, ze.

 14. Ach man, ze babbelt alsof ze midden in haar laatstejaarsexamen drama zit.

  Neem dat maar als groot voorbeeld van hoe een vrouw moet zijn, tomadde, met je krootogen! :x

 15. Eerst tegen Raffaelle zeggen dat hij niet moet trunten, dan heel zelfzeker Tina naar huis sturen om dan achteraf de schijnheilige kriepe uit te hangen. Het kwam haar alleszins wel heel goed uit.

  Of zwemmen in de MasaÔ-bron en dan “oei, mo seg, moeten we ons nu niet verontschuldigen?” zeggen. Doe toch normaal.

 16. hÈhÈ lekker stukje afgeven op Hilde! dat hete wijf, maar goed lekker spappig en leuk geschreven die “nijd”
  soit, ieder zijn mening en eens goed doorzagen is wel leuk hÈ
  ik kijk nie naar programma’s, ik kijk veel liever naar “dieren in nesten” dan naar dierlijke bv’s in een idiote soap..

 17. ik krijg het ook altijd zwaar op de zenuwen als ik de tegenwoordig zeer hippe “back to the roots” shows zie. Een bende kiekens zonder kop zijn het allemaal.

 18. martin

  Ik hoop dat je Hilde op een andere wijze zult leren kennen.
  Wat hierboven geschreven staat over HDB is niet alleen ÈÈn groete leugen, het is ook nog pure laster. Als je echt iets van cukltuur afwist, zou je weten wat Hilde reeds gepresteerd heeft…(zowel op theater, film en TV wereld. BV wordt je gemaakt door bakvissen zoals jullie, en niet door echt talent….

  maw. Ik hoop dat dit gauw verdwijnt. Ik volg dit op.
  martin

 19. Ik moet me aan de zijde scharen van Tomadde: Hilde is een fel wijf! Een wijf met ballen aan haar lijf….en daarnaast is ze nog eens een schoon wijf ook! Zoals mamie zegt riekt het hier erg naar jaloezie en dat is pas echt zielig!

 20. Heeft niks met jaloezie te maken dat ik het hoofd van HDB niet kan zien, wel met subjectieve gevoelens die mij zeggen dat het een absolute omhooggevallen kalle is.

  Volg het maar op. :)

 21. canteclaer

  …zal ik zeker doen. Ik heb al enkele ‘lieve woordjes’ genoteerd van uwenwege. ‘omhooggevallen kalle’ is het volgende. Doe zo voort, maar weet wat je t.o.v. privÈpersonen op het web publiceert… Ik hoop dat je beseft dat daar grenzen zijn en dat je niet ongestraft iemand kan in het openbaar beledigen. En dit is een openbare site. Totnogtoe zegt het vÈÈl meer over jezelf dan over HDB, maar ik hoop voor jou dat je je grenzen kent…

 22. Citeer mijn grenzen, martinvideo, citeer ze of verdwijn voor eeuwig met uw stommigheden van mijn erf.

  * lacht luid en tevens gewelddadig*

 23. *comment verwijderd*

  Beste martinvideo,

  ik veronderstel dat je familie bent van hilde (toch volgens de fora van telenet) en dus snap ik je frustratie. Maar zoals gezegd is dit een subjectief stuk, en als je verwacht dat iedereen je dochter of nicht of whatever fantastisch zal vinden dan zal je nog veel moeten dreigen.

  Ik stel voor dat we het hierbij laten.

  Daaahaag.

 24. malder

  Oh nee, internetdrama! Je zal de boeken moeten sluiten, lilith, alvorens de internetpolitie binnenvalt. :(

 25. canteclaer

  lilith, ik zie dat commentaar van jou verwijderd wordt. Best zo.
  Ik hou niet van mensen die anderen, zonder ze te kennen, zomaar de grond inboren. En ik laat het hier NIET bij.
  Je hoeft niemand sympathiek te vinden. Je moet ook je eigen mening hebben. Maar een beetje basisrespect en wat volwassener taal zou jou mening al heel wat meer geloofwaardig maken.

  Ter info voor wie geÔnteresseerd is in wat hilde wel gepresteerd heeft ga dan maar eens zien op http://www.hildedebaerdemaeker.be

  Nogf veel kijk

 26. canteclaer

  Misschien eens lezen:

  Vrijheid van meningsuiting: laster en smaad

  Laster is de aantasting van iemands eer en goede naam door het verspreiden van onbewezen beschuldigingen. Smaad is de aantasting van iemands eer of goede naam in woord of geschrift

  Aanranding van de Eer

  Bij laster en eerroof gaat het om een belediging waarbij men opzettelijk iemands eer of goede naam aantast door hem van een bepaald feit te beschuldigen met de bedoeling om daaraan ruchtbaarheid te geven. Deze belediging wordt strafbaar gesteld wanneer ze een zekere graad van openbaarheid heeft, d.w.z. voor een bepaald aantal personen gebeurt, of op openbare plaatsen of bijeenkomsten, of door geschriften die een bepaald aantal personen bereiken (artikels 443 en 444 Strafwetboek). Op het gebied van het internet kan het dus gaan om bulletin boards waar beledigingen op geplaatst worden, chat, homepages, mailinglists,… Wat het verzenden van beledigende berichten via email betreft, vallen deze niet onder de kwalificatie van laster of eerroof bij gebrek aan openbaarheid, maar kunnen wel bestraft worden op basis van artikel 561,7∞ Strafwetboek.

  U heeft een eigen site met een discussieforum, een gastenboek of een chatroom?

  Wanneer er illegaal commentaar in een chatroom of ander discussieforum wordt geplaatst, is niet alleen de auteur van het bericht wettelijk aansprakelijk. Als u de moderator bent voor de berichten die op het forum van uw site worden geplaatst en als het bericht een belediging, laster of een racistische opmerking bevat, is het mogelijk dat u als ìeindredacteurî aansprakelijk wordt gesteld op basis van de geldende perswetgeving. Het is daarom van groot belang dat u de berichten op uw site controleert en die berichten verwijdert die in strijd zijn met de wet.

 27. M

  Een weblog is geen discussieforum, geen gastenboek en zeker geen chatroom.

  En dat citaat geeft geen omschrijving van laster en/of smaad, en is dan ook volledig onterecht. Probeert u lilith zo te bedreigen?

 28. EL Mystica

  Aan de familie Makerdinges: Uit ervaring kan ik U melden dat hiervoor geld aan een advocaat uitgeven, geldverspilling is.
  Niemand ziet graag een belediging aan het adres van zijn dierbare familie. Maar in het geval van een weblog als dit haalt de vrijheid van meningsuiting het wel degelijk van laster en smaad. Smaad geldt overigens maar in een beperkt aantal gevallen.
  Als elke BV gedurende 48 uur de Belgische fora zou afschuimen, dan zou je al snel merken dat de Belgische advocatuur gedurende de komende 5 jaar genoeg rechtszaken heeft aan alle kritiek.
  Gaan we Humo ook aanvechten voor hun ‘Uitlaat’-rubriek?

  Ik dacht met zelf menige kennis ter zake, te mogen stellen dat BV’s de negatieve reacties minimaliseren ten opzichte van de positieve?

  En wedden dat Hilde beter weet? Of komt ze dit weekeinde ook nog eens posten?

  Oh! Hilde zat bij mijn zus in de klas!
  Wordt dat een proces?

 29. canteclaer

  Ik wil enkel dat men twee keer nadenkt voor men de mensen wiens gezicht men niet kan zien, professioneel onderuit haalt in een pseudoliterair misbaksel. Het gaat er mij helemaal niet om als ze het in stanley’s route al dan niet goed doet, het gaat erover dat ze in haar professionaliteit als actrice wordt aangevallen op een lage manier. Hilde zelf zal heel dit gedoe zeker wegwuiven (voor zover ik haar ken…). Ze is vermoedelijk meer gewoon in die wereld. Ik weet alleen dat zij die enkele jaren dat zij acteert, altijd getracht heeft zich verre van heel het mediagebeuren te houden. Ik vind het absoluut niet fair tegenover haar dat eigenschappen in haar schoenen geschoven worden, waar ze zelf een hekel aan heeft. Ik weet 100% zeker dat ze niet camerageil is, maar dat, zoals Erik Van Looy bij Alzheimer zei “hilde een uiterst getalenteerde actrice is die de camera kan bespelen als geen ander…”. Dit is geen verdienste, maar een gave.

  Ik vind dat het heel gemakkelijk is om anoniem vernietigende kommentaar te geven. Je kan bv Rafaele hier afkammen om zijn bijdrage in Stanley’s route, maar daaraan zijn zangcapaciteiten koppelen is een hÈÈl andere kwestie.

  Ik ben absoluut niet van plan hier een advokaat op te zetten of watdanook. Ik had niet de kans om lilith een PM te sturen (ik heb alleszins geen link gevonden)dus heb ik getracht haar of hem eens goed te laten nadenken over de dingen die je zegt en schrijft (en de mogelijke impact daarvan), en een beetje respect te tonen voor anderen Èn hun gevoelens. En voldoende zelfrespect op te brengen om niet naar zulke lage middelen te moeten grijpen om op te vallen, of zoals sommige anderen het hier reeds schreven, een stuk jaloezie te ventilleren….

  En vergeet niet dat een stamp onder de gordel voor een meisje met ballen, zeer hard kan aankomen.

  NB Wie ik ben doet hier niets ter zake. Ik heb ook mijn privacy. Ik neem het op voor haar om persoonlijke redenen. Zijzelf weet hier niks over. Dat hoeft ook niet. Zij hoeft zichzelf helemaal niet te verdedigen, ze heeft zichzelf al voldoende bewezen. Mensen die haar op scËne, in haar films en op het scherm beziggezien hebben weten wel beter.

  Het ga jullie verder goed. Nog heel veel kijkgenot. En als je haar prestaties niet kunt appreciÎren, draai gewoon de knop om…

 30. malder

  Pseudoliterair misbaksel? SMAAD zeg ik u, SMAAD!

  Hier zal Lilith het nÌet bij laten!

 31. canteclaer

  1. @ malder: de waarheid mag gezegd worden. dergelijk woordgebruik kan niet literair genoemd worden. hoogstens ‘amuzante zelfbevrediging met woorden’
  2. Wie de waarheid uit de mond van Hilde zelf horen, koop dan vandaag ‘De Morgen’, blz 25 en26.

 32. malder

  1. De waarheid mag gezegd worden: u bent een geweldige zaag die duidelijk nog niet weet hoe het internet precies werkt. Ga terug naar de typmachine aub.

  2. Dat zal ik doen, want ik hou van Hilde. (l)

 33. babotsjka

  HÈ ja! We kunnen op de tupperware-party stukken voorlezen uit het interview met HDB in De Morgen. Dan krikken we het “cukltuur”-gehalte van onze avond wat op! Tof! (y)
  ;-)

 34. Ik citeer: “Hilde zelf zal heel dit gedoe zeker wegwuiven (voor zover ik haar ken…). Ze is vermoedelijk meer gewoon in die wereld.”

  Waar zaag je dan nog over?!!

 35. En wat doe je eigenlijk op deze site ?

  Ofwel kom je hier regelmatig en vind je de ‘amuzante zelfbevrediging met woorden’ best wel leuk ?

  Ofwel heb je door te googlen ( of iets dergelijks ) op HDB toevallig op deze site terecht gekomen. Maar heb je dan heel de website al eens doorgelezen om jezelf een beeld te vormen van de ‘amuzante zelfbevrediging met woorden’

  En blijkbaar kan vrije meningsuiting enkel als de mening positief is. Vrij, zoals ze zeggen.

 36. canteclaer

  scoopy, amuzante dingen kunnen en moeten, maar niet ten koste van een persoon en een carriËre. That’s all.

 37. Jimmer

  Met andere woorden: Malder maakt overal op het internet ruzie. Zegt veel over hem…

 38. Jimmer

  en daarvoor heeft hij natuurlijk zijn alter ego babotsjka nodig; want zonder dat meelopertje kan malder zijn ego niet gestreeld worden.

 39. babotsjka

  Waar slaat dit nu op, “Jimmer”? Het gaat hier om HDB, smaad, laster en eerroof. Als je problemen hebt met mij, doe dat dan niet via deze blog, maar pm of mail me gerust, als je je gal wil spuwen.

 40. Moeha, dit is geweldig !!!

  @ papa baerdemaeker … stop met wurtelen … ik vind hilde helemaal ok en daar gaat een leuk geschreven tekst van lilith niets aan veranderen … uw gezaag daarentegen roept enorm veel plaatsvervangende schaamte op …

 41. malder

  Ik maak niet eens ruzie, ik trek enkel de reactie van mama (of papa?) Debaerdemaecker in het belachelijke. Hey, ik ben zÈlf fan van HDB. :)

  Wie je ook bent, anonieme jimmer, ik ga geen woorden aan je vuil maken (of toch niet op Liliths blog (l) ).

 42. Aelbers erik

  Hilde,
  Maar ÈÈn woord: WOW !
  Wat een dame.Knap hoe je, nederig /dankbaar/respectvol het eten dat je door de afrikaner aangeboden wordt, eet. dat is andere koek met hoe andere , al dan niet BV’s , zich in Afrika gedragen. Je mag er best wezen.
  Met alle sympathie en respect, nog eens wow !
  Erik
  Ook een proficiat voor de cameramensen, die we nooit zien , maar toch ook telkens meemoeten met een camera op de schouder.

 43. canteclaer

  Jou slotzin: “Binnen twee weken met haar westers gat te bekijken op de cover van ÈÈn of ander mannenblad. Luister naar mijn woorden.” is jou conclusie uitekomen LL???”

 44. canteclaer

  Is jou conclusie ” Binnen twee weken met haar westers gat te bekijken op de cover van ÈÈn of ander mannenblad. Luister naar mijn woorden.” uitegekomen, Lilith???? Ik weet een paar hoofredacteuurs op
  Nog een paar opmerekingen tot slot:
  1.Haer naam is De Baerdemaeker. Niet Debaerdemaeker.
  2.Ze heeft geen H. Teirlyck accenzt, maa rr een klein prjisje id dat zo geregelk

 45. rolmops

  Om deze zever af te ronden: ik was erbij!! en hilde is geen airwijf en deed niks om de camera’s op haar te doen richten!

 46. Gonzo

  Lang leve lilith. Je mening ongezouten geven, moet kunnen. En het is nog goed geschreven ook.

  Enne, Hilde DB ligt mij ook niet. Ik krijg er de kriebels van als ze op tv komt.

 47. LitliGirL

  I’m Sandra,
  from Thailand,
  and I’m 17 y.o

  Hi, All
  I’ve studied English sinse Autumn.
  It’s very!
  I want like to meet girls and practisice My English with them.

  Thanks!!!

 48. LitliGirL

  I’m Sara,
  from Taiwan,
  and I’m 15 y.o

  Hi, All
  I’ve studied English sinse Spring .
  It’s so hard Language!
  I want like to meet peple and practisice My English with them.

  Thank You

 49. cheap motor car insurance discount car rental toronto
  discount or car or rental or atlanta
  get cheap car insurance
  alamo rental car discount code
  national car rental lax
  car charlotte new price

 50. cheap motor car insurance discount car rental toronto
  discount or car or rental or atlanta
  get cheap car insurance
  alamo rental car discount code
  national car rental lax
  car charlotte new price

 51. cheap motor car insurance discount car rental toronto
  discount or car or rental or atlanta
  get cheap car insurance
  alamo rental car discount code
  national car rental lax
  car charlotte new price

 52. cheap motor car insurance discount car rental toronto
  discount or car or rental or atlanta
  get cheap car insurance
  alamo rental car discount code
  national car rental lax
  car charlotte new price

 53. cheap motor car insurance discount car rental toronto
  discount or car or rental or atlanta
  get cheap car insurance
  alamo rental car discount code
  national car rental lax
  car charlotte new price

 54. consumer report new car prices tampa new car prices
  mission viejo new car price
  car carrollton new price
  new car price knoxville
  car florida national orlando rental
  car louis new price st

 55. consumer report new car prices tampa new car prices
  mission viejo new car price
  car carrollton new price
  new car price knoxville
  car florida national orlando rental
  car louis new price st

 56. consumer report new car prices tampa new car prices
  mission viejo new car price
  car carrollton new price
  new car price knoxville
  car florida national orlando rental
  car louis new price st

 57. consumer report new car prices tampa new car prices
  mission viejo new car price
  car carrollton new price
  new car price knoxville
  car florida national orlando rental
  car louis new price st

 58. car rental florida discount discount car rental orlando florida
  car miami national rental
  really cheap car insurance
  car national phoenix rental
  car ch cheap insurance insurance
  houston new car prices

 59. car rental florida discount discount car rental orlando florida
  car miami national rental
  really cheap car insurance
  car national phoenix rental
  car ch cheap insurance insurance
  houston new car prices

 60. car rental florida discount discount car rental orlando florida
  car miami national rental
  really cheap car insurance
  car national phoenix rental
  car ch cheap insurance insurance
  houston new car prices

 61. car rental florida discount discount car rental orlando florida
  car miami national rental
  really cheap car insurance
  car national phoenix rental
  car ch cheap insurance insurance
  houston new car prices

 62. hempstead new car price car rental discount coupon
  new and used car prices
  daytona beach new car prices
  old saybrook new car prices
  car emerald national rental
  affordable or cheap car insurance

 63. hempstead new car price car rental discount coupon
  new and used car prices
  daytona beach new car prices
  old saybrook new car prices
  car emerald national rental
  affordable or cheap car insurance

 64. hempstead new car price car rental discount coupon
  new and used car prices
  daytona beach new car prices
  old saybrook new car prices
  car emerald national rental
  affordable or cheap car insurance

 65. hempstead new car price car rental discount coupon
  new and used car prices
  daytona beach new car prices
  old saybrook new car prices
  car emerald national rental
  affordable or cheap car insurance

 66. hempstead new car price car rental discount coupon
  new and used car prices
  daytona beach new car prices
  old saybrook new car prices
  car emerald national rental
  affordable or cheap car insurance

 67. rental car special discount airport car national rental
  discount car rental los angeles
  car accident memorial
  car accident legal help and new york
  what to do in a car accident
  alamo car rental discount coupon

 68. rental car special discount airport car national rental
  discount car rental los angeles
  car accident memorial
  car accident legal help and new york
  what to do in a car accident
  alamo car rental discount coupon

 69. rental car special discount airport car national rental
  discount car rental los angeles
  car accident memorial
  car accident legal help and new york
  what to do in a car accident
  alamo car rental discount coupon

 70. rental car special discount airport car national rental
  discount car rental los angeles
  car accident memorial
  car accident legal help and new york
  what to do in a car accident
  alamo car rental discount coupon

 71. Yolanda

  Even zeggen wat voor een belachelijke mensen hier belachelijke dingen schrijven. Ik ben geen familie van Hilde maar apprecieer haar enorm als persoon omdat zij 1 van de weinige bv’s is die wel puur en oprecht is!

 72. Gust

  En toch is Hilde De Baerdemaeker een pracht van een meid! Zo zie je maar, de tijd onthult alle leugens en brengt de waarheid steeds aan het licht.

 73. LM

  Wat een bullshit. Iedereen heeft een mening, maar dit noem ik geen mening hebben maar iemand afbreken.. Hou al die slechte commentaar gewoon voor jezelf.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>