Jump, they say

Beste dierendokter,

mijn perzische kater Bill vangt ze sinds vanmorgen volledig.
Telkens hij een vlieg/mot/vlinder localiseert aan de andere kant van ons schuifraam springt hij zonder aanloop recht omhoog, in de hoop om plots aan de andere kant van het raam terecht te komen. Dit lukt natuurlijk nooit, waarna mijn perzische kater Bill het op een mekkeren zet.

Ik hoop dat u mij kunt helpen, al was het maar omdat ik stilletjesaan horendol wordt van het constante op en neer-gespring in mijn linkerooghoek.

Sportieve groeten,

een dierenvriend uit Ieper

jump1_kl.jpg

jump2_kl.jpg

Reacties

 1. ishku

  Heb ik je de toelating gegeven om me de woorden uit de mond te nemen, damon?
  Ik dÈnk het niet.

 2. Doet me denken aan onze kat. En vooral wat ze aandoet aan onze vliegendeur. Soms doet ze een “Garfield”. Dan zie je die een kat aan de deur hangen en met grote, vragende ogen naar binnen kijken. “Heb je mij gezien? Mag ik nu naar binnen? Of moet ik nog mÈÈr moeite doen?”

 3. poezen zijn nog stommer dan ik dacht…
  maar ’tis wel fun zo te zien
  en hebde uw ruiten weer mogen wassen?

 4. Ze hebben toch allemaal dezelfde manieren hÈ! EÈn voordeel, sinds wij onze kat hebben, heb ik geen enkele muggenbeet meer :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>