Zesentwintig

Ik kijk op mijn kalender. Het is nog steeds 18 juli. In de stad hangt het vol Charlie and the Chocolate Factory-posters, maar ik weersta. Als ik de kamer binnenloop hoor ik hoe de grote doos scrapbookmateriaal vanuit de slaapkamer mijn aandacht probeert te trekken met lieve, zeer aantrekkelijke woorden. Stempel met mij! Knip ende plak!
Vanop de kast kijken twee Harry Potter-boeken (die nog gelezen moeten worden voor ik aan de laatste nieuwe kan beginnen) me spottend aan, en telkens ik mijn concentratie even verlies (wat steeds meer gebeurt naar mate de uren verstrijken) zie ik mezelf onder de Eifeltoren staan met een croissant in mijn hand. Zwaaiend.

Nog even doorbijten en typen zodat ik mijn laatste deadline haal, nog twee dagen mensen bellen die op een spaans strand liggen en toch geen telefoon kunnen beantwoorden, en dan is het aan mij om zesentwintig zich-zalig-voor-mij-uitstrekkende-vakantiedagen te vullen.

Reacties

  1. Die nieuwe Harry Potter is tot nu toe alleen nog maar in het Engels, en ik kan gewoon gÈÈn Engels lezen. Ik baal, ja.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>