de wereld van lilith

globe.jpg

 • eerlijk? Ik had me echt iets anders voorgesteld bij “huizenjagen”. Ik had verwacht dat je bij een beetje serieuze huizenjacht op zijn minst wat huizen te zien zou krijgen ofzo. Maar op huizen jagen in de categorie huizen die wij op dit moment willen zien eindigt al na drie seconden aan de telefoon. Alle huizen die wij willen worden in twee dagen verkocht, nog voor ze de tijd hebben om in de krant of op de website te verschijnen. Dus hebben we maar een nieuwe IKEA-zetel gekocht. Even compenseren, ja.
 • tijdens deze druilerige zomer hebben mijn geliefde en ikzelf er een erezaak van gemaakt om te genieten van elk half straaltje zon dat te bespeuren valt. Op die manier hebben we ons al schuldig gemaakt aan activiteiten waar we anders nog niet aan zouden denken, zoals: een hele namiddag languit liggen lezen in de geweldige ligzetels en tuin van de ouders van de geliefde, in het zand zitten op een overjaarse camping aan de zee en naar gigantische Koi’s kijken in een tuincentrum. In het zonnetje, jawel. Zonnejagen, u moet het echt eens proberen.
 • van mijn grote vakantieplannen zijn maar een aantal dingen echt goed van de grond gekomen. Scrapbooken bijvoorbeeld. Geweldig is het! Zeker nu ik over een shitload aan fonky stempels en stickers beschik om het allemaal nog geweldiger te maken, en ik me ervan bewust ben dat ik morgen nog een shitload meer ga halen. Voor mijn verjaardag binnenkort. Niet vergeten hoor, jonges! *vette wink*
 • Harry Potter vordert dan weer niet. Om de ÈÈn of andere reden krijg ik ‘lezen’ niet meer in mijn dagen gepropt. En dat terwijl ik gek ben op lezen, hastn. Wuk nu edoan?
 • bill zit in zijn puberteit. Al weken weigert hij al het katteneten van whiskas en de aldi waar hij maandenlang compleet verlekkerd op is geweest. Sheba, dat moet hij hebben! Met zichtbare garnaaltjes, en tonijn die op tonijn lijkt. “Bill”, zeg ik dan, “het kan niet elke dag zondag zijn“. Waarmee ik dus bedoel dat ik echt niet van plan ben om hem elke dag supermini kattenvoer voor verwende katten voor te schotelen aan het driedubbele van een normale portie. Ik heb nog nooit een kat zoveel keer zijn neus zien ophalen voor eten als Bill de afgelopen weken heeft gedaan. “Bij mij eet hij aaaalles, en veeeel!” meldde mijn moeder me nadat hij een week bij haar op vakantie was geweest. “Geweldige kat. En braaf!” Ja, nu krijgt hij dus helemaal geen eten meer. Dus.

Reacties

 1. Een huis zoek je niet. Een huis, daar moet je plots op vallen. Figuurlijk dan.

  Het zonnejagen is de moeite niet, dit jaar.

  *plakt een post-it’je op het raam: gifttip L: stempels*

  Katten drinken melk, hooguit met wat brood erin. Katten jagen.
  Onze kat is met dat dieet 19 jaar geworden :k:

 2. droopy en chloÎ

  El Mystica je hebt gelijk. katten eten inderdaad melk met een beetje brood ingeweekt. maar dan het liefst echte boerderij karnemelk. van gewone melk kan hun maag overhoop liggen.( van huiskatten dan toch die het gewend zijn alledagen hun potje sheba te krijgen)
  lillith kheb een prachtig gerenoveerde rijwoning zien staan in ieper. het ziet er toch schoon uit.

 3. Huizenjagen wordt nog moeilijker eens je wel in een huis binnenkomt dat je interesseert hoor.
  Want beslis dan maar eens even op een paar uur tijd (of soms zelfs minder) of je die miljoenen ervoor wil betalen? En kan betalen?
  En als je iets te lang nadenkt, gaat de volgende die het huis komt bekijken ermee door.

  Maar soit: als je lang genoeg zoekt, val je inderdaad plots wel op iets.
  En dan koop je dat.
  En dan start je een weblog over je nieuwe wijk
  ***schaamteloos stukje zelfpromotie***

  Veel succes nog!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>