rogiers hoax

sneyers.jpgEen paar weken geleden zat ik ergens een boekje te lezen. Ik heb geen idee waar ik dat boekje las en naar aanleiding waarvan, maar ik herinner me wel nog dat het een nederlands boekje was. In het boekje las ik de intro op een interview met Kurt Rogiers. U weet wel, Kurt Rogiers, die dankzij een rol in ‘Costa’ ook een beetje bekend is geworden bij onze noorderburen. “Hij is de meest sexy acteur van Vlaanderen”, las ik. Zwart op wit. Ik keek verdwaasd naar de zin en besloot dat ik geen interview wilde lezen dat neergepend was door iemand die Kurt Rogiers sexy vond. En ik bladerde verder in het boekje. En las waarschijnlijk iets over Dinand van Kane. (die ook allesbehalve sexy is)

Ik was het interview uit het nederlands boekje al lang weer vergeten toen ik daarnet een reportage zag over dezelfde Kurt Rogiers. Kurt Rogiers, die het gezicht is van een nieuwe onderbroekenreclame. “Kurt Rogiers is sexy” zei een mevrouw die blijkbaar belangrijke beslissingen mag nemen bij de onderbroekengigant. Ik keek op van mijn kookpannen. Kurt Rogiers? Sexy? Wie heeft deze onzin de wereld ingestuurd? Kurt Rogiers is allesbehalve sexy. Beter nog: Kurt Rogiers laat mij en mijn soms opspelende hormonen ijskoud.

Ik dacht terug aan het interview. Iets in mij verzet zich hevig tegen het feit dat onze nederlandse vrienden denken dat Kurt Rogiers het beste is dat we can do hier in Vlaanderen. Dat wij belgen nog houden van permanenten en zonnebankbruin en dergelijke. Wij hebben veel sexiÎr, toch?

Ik zou het wel weten als ik belangrijke beslissingen mocht nemen bij een onderbroekengigant.

dendieter_kl.jpg

En u?
Heeft u soms vieze fantasietjes over Kurt Rogiers?

Reacties

 1. De jongen op de foto is Dieter Coppens, het neefje van Staf en Matthias die te zien was in “De Poolreizigers”. En die veel te weinig op tv komt. En al helemaal veel te weinig te zien is in de doorsnee onderbroekenreclame..

 2. ishku

  Ik had hem waarlijks nooit herkend.
  Ik zou er zÛ mee overeenkomen, maar hij zou mij niet zien staan omdat hij zeker op snelle blonde tinkes valt, die zich ongetwijfeld constant voor zijn voeten gooien.

  DIETER COPPENS. JIJ EN IK. AUTOSCHOKKERS IN DEINZE.

  Wie weet googlet hij.. enal.

 3. Ow, en als er nog iemand van een onderbroekengigant googlet en hier terechtkomt, ÈÈn naam:

  Filip Meirhaeghe.

  Mits hij zich van zijn belachelijke platvallende hanekam ontdoet en ietwat bijgeschminkt wordt in zijn gezicht (die gast heeft serieuze littekens van acnÈ, ze hastn) moet dat zeker lukken.
  Filip Meirhaeghe, die o zo geweldig was in Stanley’s Route, die piano blijkt te spelen en die bij mij elk interview helemaal verbaast met zijn sympathiekiteit.

  FILIP MEIRHAEGHE, JIJ EN IK. OM VIER UUR AAN DE STOASJE.

 4. Ik vind die krullekes van de Kurt anders wel lekker! Enne Dinand, geen lekker ding?! Lilith toch, gelukkig maar dat smaken verschillen!

  Maar ik ben nog altijd zot van uw scrapbooks zenne! En ÛÛk van uw zelfuitgeknipt vliegerken! Echt! :-)

 5. Een vriendin van mij zat met hem op de trein vandeweek, geloof me, ze heeft er nog trauma’s van. Hij zat vooral luid en hollands te bellen, hoewel elke zin stopte met ‘allright’. M’n vriendin vond het al niks, maar nu helemaal niet meer. Tot overmaat van ramp hebben ze ook nog dezelfde schoenen..
  Ik zag hem trouwens eens op de nederlandse comm. tv beweren dat hij een heel gevierd presentator was in belgie, van Grote Shows. Toen vroegen ze een voorbeeld: “Uh..nou de soundmixshow, en ook Binnen Zonder Bellen!”. Nu deed de interviewer toevallig de nederlandse versie van dat laatste programma dus die vroeg; “Dat was toch Koen Wauters??” Waarop Kurt antwoorde; “Maar hij stopte ermee, en toen heb ik nog een paar seizoenen gedaan”. Absolute onzin kan ik u mededelen. Kurt is dus niet alleen Niet Sexy maar ook een liegebeest. Zo.

  (He dit zat me al tijden heel hoog, bedankt voor het verwerken hiervan Lilith!)

 6. babotsjka

  Kurt Rogiers is de (rechtstreekse, jawel!) neef van mijn aangetrouwde nonkel. Op het trouwfeest van die nonkel en mijn tante droeg Kurt een versleten bruine vest, gekocht op de wekelijkse rommelmarkt, vermoed ik… Heel sexy! *hum hum*

 7. Kurt fan

  Hi, ik kwam hier via google en ik vind Kurt Rogiers wel sexy! Misschien vinden jullie hem niet de leukste Belg, maar wij Nederlanders kennen niet zo veel Belgische sterren dus dan is het toch logisch dat wij hem de meest sexy acteur van Vlaanderen vinden.. (Ik ken volgens mij helemaal geen vlaamse acteurs, dus Kurt heeft ook geen concurentie) Wees een beetje trots dat hij ook in het buitenland bekend is! xxx Annette

 8. elaba..,mense alles goe??eb gistere kurt vo het 1ste gezien in de miss verkiezing van miss meetjesland wist ni da tei ging kome en hij kwam op het pobuim en kzag wel en k zo in men eigen da een beest maat :-) !!!! dusja nu benk echt super van fan van em en der voor ook al!!! hihi..dus mense hij dus een schatje en super vriendelijk (eb een handtekening van em gekrege) tot kijk..lieke…

 9. hallo zijn jullie wel goed ? kurt is zo sweet ik kom echt vaak op bnn mijn harts vriendin dr vader is er baas van kurt is echt sweet voor al in het echt!! je kan goed met hem praten!! ach jullie kennen hem alleen van tv!! en vaag van een bruilof ofzo dan kan je toch niet oordelen!! maar ja iedereen zijn mening voeg me toe op msn dit_ben_ik_natuurlijk@hotmail.com xxxxxxxxxbrennie

 10. peggy.cappoen

  ik vindt dieter de meest sexy gast die ik ken met zijn lieve droomerige ogen ;om van te smelten hmmmmm

 11. peggy

  ik ben grote fan van de poolreizigers en vooral van dieter coppens.wat zij allemaal meegemaakt hebben niet normaal zeg.wat een toestanden.een dikke pluim voor die 2.ik hoop stiekem dat dietertje dit leest veel knufjes

 12. nathalie

  hij heeft zulke moooooooooooooooooooooiiiiie ogen echt kijk maar goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>