Huizenjacht, deel vijf

huisje4.jpgEn dan sta je na een kutweek plots in een geweldig huis, met een immo-meneer die heel duidelijk laat merken dat je heel snel zal moeten beslissen wil je het kopen. En je wil het kopen. Allebei. Denk je. Want voor deze prijs vind je nooit nog een huis dat zo verschrikkelijk cribable is.

Maar anderhalve dag is echt wel een heel korte bedenktijd.
Dus gaan wij heel hard nadenken en rekenen en plannetjes uittekenen nu.
En banken aflopen.
En ondertussen proberen om al onze andere weekend- en weekplannen er nog ergens tussen te wringen.
En de problemen van de voorafgaande kutweek op te lossen.
En ook nog even te ademen.

Met andere woorden: tot binnen een paar dagen!

Misschien hebben we wel groot nieuws ofzo.

Reacties

  1. zeg, je kan misschien een optie van een paar dagen op het huis nemen? en vergeet niet langs de immotheker te gaan, heel wijze mensen!

  2. Ik ben bij het lezen van je huizenjachtverhaaltjes altijd nieuwsgierig naar een immoweb-fotootje of immoweb-link ofzoiets. Maar misschien geef je die niet graag om privacy-redenen? (Kwestie van in toekomst geen 100.000’den fans aan je deur van je crib te hebben…) Maar misschien kan je alvast showen wat je NIET gekocht hebt?

  3. spannende beslissing he.. wij hadden twee uur om te beslissen denk ik, en wij hebben getekend. Nog geen moment spijt van gehad ook :)
    Succes he!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>